Краснодарський край є одним з найбільш процвітаючих регіонів Росії. Тому природно, що сьогодні тут купується досить значна частка нових легкових автомобілів. Значна їх кількість складають машини, що несуть популярний у автомобілістів всього світу бренд «HAVAL». Цілком зрозуміло, що досвідчені покупці віддають перевагу новому авто купити у офіційного дилера . Машини даної марки відомі оптимальним співвідношенням ціни до якості, високими показниками надійності і відповідністю вимогам експлуатації на території Росії, з її специфічними кліматичними умовами.

Перевага такої схеми всі власники автомобілів вже давно усвідомили:

  1. При такій покупці легальність угоди виявляється стовідсоткової;
  2. Крім того, це можливість провести повноцінний тест-драйв, який убезпечить від різних неприємних несподіванок при початку експлуатації авто, придбаного у випадкового продавця;
  3. Це і впевненість в отриманні повноцінного сервісу на сертифікованій СТО не має проблем з поставками запчастин оригінального походження;
  4. Не слід забувати і про компетентних і професійних консультаціях для користувачів, вперше опинилися за кермом машини саме цього бренду.

    Про групу компаній «Південь-Авто»

    В бізнесі з продажу автомобілів Краснодарського краю лідируючі позиції сьогодні займає група компаній «Південь-Авто». На профільному ринку вона представлена ​​ще починаючи з 1997 року. А в грудні року 2019 група компаній прийняла на себе надання клієнтам повного комплексу послуг, що включає продажу і обслуговування автомобілів марки «HAVAL». Всі салони, що входять в групу компаній облаштовані за єдиним зразком, відповідному прийнятим в галузі стандартам, в першу чергу рекомендованим виробникам машин даної марки.

    В автосалонах «Південь-Авто» представлено модельний ряд виробника в повному обсязі, включаючи всі можливі варіанти комплектації. Важливою характеристикою роботи підприємства є проведення вельми жорсткою політики абсолютної конфіденційності, по відношенню до всіх відомостей про клієнта, що стали відомим організації в ході співпраці з ним.