При реєстрації бізнесу кожен підприємець зобов’язаний вказати адресу, за якою буде розташована вказана компанія, і для цього теоретично потрібні приміщення. Який офіс в оренду вибрати? Що пропонує ринок? Які плюси і мінуси кожного рішення?

Оренда офісу та необхідність визначення потреб компанії

Оренда першого офісного приміщення є важливим етапом розпочатої ділової діяльності. Це вимагає ретельного аналізу власних потреб та потреб ваших колег, які щодня використовуватимуть один і той самий простір і не обов'язково виконуватимуть одну і ту ж роботу. Ці попередні думки та розрахунки не слід недооцінювати, оскільки вони мають ключове значення для вибору конкретного офісного приміщення. Якшо вас цікавить оренда приміщень Львів центр, компанія "THE OFFICE BUSSINES CENTER" має 2 будівлі, в яких здійснює здачу офісів під комерційне використання.

Отже, питання, які слід розглянути, включають:

  • кількість людей;
  • обладнання та необхідний простір;
  • доступ до комунальних послуг та сучасних технологій;
  • функціональність приміщення та його технічний стан;
  • вплив місця розташування на прибутковість або доступ до клієнтів;
  • доступ до парковки;
  • доступ та зв'язок з іншими частинами міста;
  • доступ до додаткових послуг.

Кожне з цих питань вимагає точної інтерпретації та вивчення з точки зору вимог. Стратегічне мислення полягає в тому, що чим більше запитань ви задаєте собі, тим більше інформації ви отримаєте про приміщення та штаб-квартиру для власного бізнесу.

Вид діяльності та потреби в житлі

Залежно від того, яким видом діяльності ви будете займатися і чи супроводжуватимуть вас колеги, вам потрібен той чи інший кабінет. Очевидно, що невелика графічна студія, що займається розробкою веб-сайтів, та архітектурне бюро, що займається проектуванням односімейних будинків чи концертних залів, матимуть різні потреби щодо квадратних метрів. У першому випадку для команди з трьох людей достатньо трьох повністю обладнаних робочих столів, а у другому, крім зручних столів для креслень, повинно знайтись місце для багатофункціонального пристрою та стіл для обговорення загальних питань.