Ремонт - сукупність заходів, спрямованих на поліпшення зовнішньої або внутрішньої обробки будівель і споруд. Розрізняють три основних види ремонту - капітальний, косметичний та поточний. Поточний ремонт проводиться в процесі експлуатації тих чи інших виробів. Наприклад, проводиться заміна дверних петель, замків, заміна прокладок і ущільнювачів в запірній арматурі водопостачання, може бути і невелика переклеювання шпалер, заміна електричних розеток і вимикачів. Якщо ви хочете провести ремонт квартири в Києві, незалежно від його типу, необхідно просто перейти за посиланням: https://pmg.kiev.ua/remont-i-otdelka-kvartir.html.



Косметичний ремонт


Косметичний ремонт передбачає невеликі або не дуже великі капіталовкладення. Це обумовлюється тим, що при косметичному ремонті зазвичай виробляють малі за обсягом роботи, такі як: заміна невеликої ділянки оштукатурених поверхонь, побілка стін і стель, фарбування підлог, панелей, вікон, дверей, поклейка шпалер, стельової плитки і так далі. Косметичний ремонт фундаменту приватного будинку має на увазі часткову підливу бетоном, відновлення гідроізоляції, часткове оштукатурювання або побілка. Косметичний ремонт даху - заміна окремих ділянок покриття.

Капітальний ремонт


Капітальний ремонт будинків виробляється значно рідше, тому що його роблять при значному зносі елементів будівель. Капітальний ремонт приватного будинку - готельна тема для розмови. У приватних дерев'яних будинках, лазнях це може бути заміна нижніх колод або брусів, при цьому відбувається невелике підняття будови. Це призводить до розтріскування і осипання майже всієї внутрішньої обробки.


При капітальному ремонті даху проводиться заміна крокв, несучих перекладин і власне покриття даху. У багатоповерхових будинках капітальним ремонтом може бути заміна підлоги, електропроводки, вікон, сантехнічних та опалювальних систем, вікон, дверей і т. Д. Це призводить до видалення штукатурки, шпалер, підлоги. Відповідно всі ці роботи призводять до багаторазового подорожчання всіх робіт. Так само може бути вибірковий капітальний ремонт.


Проводиться він або в окремо взятій кімнаті, або окремої стіни, двері, системи опалення, водопостачання, електропостачання і т. Д. Перепланування - практично те ж саме що і капітальний ремонт. Варіанти перепланування: знесення або пристрій перегородок, кімнат, приміщень, пристрій додаткових дверей, вікон, прорізів.


При переплануванні квартири обов'язково потрібно знати - несучі стіни чіпати не можна. Правило перепланування діє завжди, щоб уникнути сумних наслідків для всього будинку. Для того, щоб узаконити перепланування квартири, будівель потрібно ще й збір дозвільних, а в наслідку і реєстраційних документів.
Компанія «Альфа-Проект» готова провести роботи на вищому рівнем, а також фахівці компанії завжди проконсультують з усіх питань.