При виборі кліматичної техніки потрібно брати до уваги безліч різних чинників. Одним з основоположних є виробник кондиціонерів. Про найкращі бренди ми детально розповімо в нашій статті, а купити їх продукцію можна на сайті https://rivnekomfort.rv.ua/, який належить інтернет-магазину «Рівне Комфорт». У його каталозі представлене тільки оригінальне обладнання, що підтверджено відповідними сертифікатами

COOPER & HUNTER

Компанія COOPER & HUNTER займає одну з провідних позицій на ринку кліматичного обладнання. Її велика популярність обумовлена ​​тим, що вона пропонує якісну і функціональну техніку за доступною вартості.

Кондиціонери цього бренду мають такі експлуатаційні характеристики:

  • висока продуктивність, яка забезпечується потужним компресором;

  • тривалий експлуатаційний термін, бо в процесі виробництва використовуються якісні та сучасні матеріали;

  • широкі функціональні можливості, наприклад багато моделей мають вбудований Wi-Fi, який дозволяє здійснювати управління технікою віддалено;

  • стильний і лаконічний зовнішній вигляд, тому кондиціонер гармонійно впишеться в будь-який інтер'єр.

VORTICE

Компанія VORTICE спеціалізується на виробництві вентиляції, а не кондиціонерів. Купити її обладнання можна за посиланням https://rivnekomfort.rv.ua/types-ventilation/. Грамотно організована вентиляція дозволить обійтися без кліматичної техніки. Її завдання полягає в подачі свіжого повітря і видалення з приміщення відпрацьованого. Таким чином в будинку буде панувати комфортний температурний режим і здоровий мікроклімат, навіть якщо не встановлено кондиціонер.

IDEA

IDEA — це китайський виробник кліматичної техніки. Він в основному пропонує великий вибір настінних кондиціонерів. Вони призначені для експлуатації в побутових або виробничих цілях.

Настінні кондиціонери придбати можна за посиланням https://rivnekomfort.rv.ua/konditsionery-bytovyye-i-promyshlennyye/konditsionery-nastennyye/. Вони користуються найбільшою популярністю серед виробників. Вони являють собою обладнання, яке складається з двох блоків. Один — зовнішній, другий — внутрішній. Між ними курсує холодоагент фреон, який переміщається по трубках.

Спліт-системи працюють у двох режимах: на обігрів і на подачу тепла. Тому їх можна експлуатувати круглий рік. Друга перевага — висока продуктивність. Такий кондиціонер здатний забезпечити оптимальний температурний режим у великій квартирі або навіть будинку.

GREE

GREE — це гідний конкурент всіх попередніх компаній. В його асортименті представлені настінні, пересувні та мультизональні системи. Вони відрізняються високою якістю і надійністю, а також широким набором функціональних можливостей. Наприклад, є функція самоочищення. Завдяки їй техніка осушує внутрішню поверхню теплообмінника відразу після виключення. Таким чином вона знищує патогенну середу для розмноження мікробів.

Кондиціонери GREE точно прослужать тривалий проміжок часу. Це можливо завдяки роботі на низьких оборотах. Крім того, всі деталі дуже якісні.