Кожна дівчина завжди хоче виглядати стильно, елегантно, цікаво, яскраво і красиво. Досягти цього можна за допомогою модних видів і типів фарбування волосся, адже погодьтеся, на сьогоднішній день існує величезна кількість цікавих технік, які можуть створити чудовий образ вашому стилю і особистості. Дізнатися про сучасні техніки фарбування волосся Ви можете легко за допомогою сайту EVA Blog, який відкриє перед вами всі секрети сучасних фарбувань.

Які тренди сьогодні в моді

На сьогоднішній день великим попитом користуються оригінальні техніки фарбування, це сучасні тренди поточного року. Природно, природний колір волосся завжди залишиться в моді, просто завдяки якісній фарбуванні Ви можете зробити глибше і більш насиченим колір. Також стилісти зараз намагаються імітувати натуральне вигоряння пасом, і це теж нинішній тренд.

Актуальні техніки фарбування поточного року

Грамотні фахівці, перукарі, стилісти постійно розвивають свої навички, стежать за модою і трендами, це дозволяє кожній дівчині відчути себе на вершині слави. Можна виділити наступні популярні техніки:

  • Омбре
  • Сомбре
  • Бебілайтс
  • Балаяж
  • Такоже в тренді фарбування окремий пасом волосся

Кожна з технік унікальна і цікава, в даному питанні необхідно підібрати ідеальний варіант, який буде підходити під ваш образ, ваші риси обличчя, колір шкіри і очей, структури волосся та інше. Також давайте розглянемо більш детально, які кольори і відтінки радять стилісти, завдяки яким можна виглядати завжди в тренді, доглянуто, красиво і акуратно. На сьогоднішній день стилісти виділяють наступні актуальні відтінки для фарбування волосся:

  • Каштанового відтінку до того ж зі світлими пасмами
  • Пастельно рожеві відтінки для фарбування волосся
  • Актуальний теплий медовий
  • Райдужне фарбування та інше

Популярний сайт і блог EVA Blog розкриє всі секрети, розповість все тенденції та актуальні новини зі світу моди і краси.

Вибираємо найефективніші засоби по догляду за волоссям

Коли волосся часто фарбують, навіть з якісними фарбами, вони можуть псуватися, ламатися, можуть стати сухими та інше. Догляд за волоссям - це регулярний праця кожної дівчини, особливо якщо волосся фарбоване. В такому випадку потрібен ще більш делікатний догляд, грамотний підхід і якісні засоби, які допоможуть вашому волоссю насититися, допоможуть бути зволоженими, здоровими і сяючими. На вищевказаному сайті ви зможете ознайомитися з кращими варіантами спреїв для волосся, поживних масок, шампунів і іншого догляду.