Сучасна сувенірна продукція є найбільш популярним, доступним і ефективним видом реклами. Агентство «БрендМі» працює в даній сфері послуг і активно використовує інноваційні методики. На сайті https://brandme.in.ua/suvenirna-produktsiya/ розміщена докладна інформація про доступні послуги. Це не тільки сувенірна продукція, але і поліграфія, виготовлення корпоративних подарунків, пакетів та упаковки, виробів із пластику й широкоформатний друк.

Асортимент брендованих виробів

Компанія «БрендМі» приймає заявки на виготовлення футболок з печаткою оригінального зображення, корпоративної символіки, логотипу компанії або бренду. Крім того, до футболок можна додати брендовану кепку, куртку з логотипом, унікальну ручку, прапорець, флешку або парасольку. Подібний набір підійде для формування корпоративного іміджу компанії, її особливого стилю і напрямку. Для уніформи компанії можна замовити оригінальні бейджи з символікою підприємства, надувні кулі з рекламним текстом або інформаційними даними.

Вибираємо корпоративні презенти

Корпоративні подарунки повинні бути не тільки барвистими і оригінальними, але і корисними. Це можуть бути ділові щоденники, календарі, гуртки з нанесенням бренду компанії, термочашки і гаджети. Фахівці компанії допоможуть вибрати і розробити дизайн щоденника, оформивши його кольоровими сторінками, індивідуальним блоком і іншими дизайнерськими «штучками». Корпоративні календарі також можуть бути різноманітні за розміром і формою. Вони можуть бути різної модифікації: настінними і перекидними, настільними і кишеньковими. Агентство приймає замовлення на друк календарів будь-якої спрямованості і складності.

Реклама на упаковці і пакетах

Пакувальні пакети завжди були найбільш поширеним видом реклами, які використовуються щодня, в будь-який час року. Майки і банани, пакети для фаст-фуду і під спайку - будь-який з цих напрямків можна замовити в компанії «БрендМі». Перевагою даного підприємства є нестандартний підхід до вирішення завдання і креативні ідеї, які допомагають домогтися неординарного втілення задуму і індивідуальності, при індивідуальній роботі з кожним потенційним клієнтом.