Перш, ніж виробляти зі своєю квартирою або будинком будь-які значні процедури, необхідна оцінка нерухомості, яка дозволить дізнатися її реальну ціну. Подібна процедура передбачена, в обов'язковому порядку, якщо ви зібралися страхувати майно, хочете отримати кредитну позику під заставу власності або збираєтеся її продавати, здавати в оренду, подарувати дітям або іншим особам. Компанія «Альянс-Укрексперт» вже має реальний практичний досвід в даній сфері послуг і працює по всій території України. Досить скористатися офіційним ресурсом ukr-expert.com.ua і відправити онлайн-заявку.

Компанія приймає замовлення на проведення оціночних робіт для будь-яких видів нерухомості. Це, може бути, як комерційне приміщення, так і житлове або виробниче. Перевагою такої послуги є мінімізація ризиків при подальшому проведенні будь-яких операцій зі своїм майном. Крім того, варто відзначити, що оцінювання може проводитися не тільки за ринковою ціною, а й за іншими критеріями: заставна, ліквідаційна і страхова вартість. Існує також інвестиційне оцінювання. Для зручності потенційних замовників, на порталі компанії можна знайти докладний прайс для різних видів будівель: котеджа та будинку, квартири і гаража, земельної ділянки, паркомісця і об'єкту незавершеного будівництва. Будь-який, з цих напрямків, є доступним для проведення сервісних послуг фахівцями компанії «Альянс-Укрексперт».

На порталі компанії розміщений покроковий алгоритм дій для кожного конкретного випадку. Професійні оцінювачі підприємства виконують свою безпосередню роботу якісно і бездоганно, згідно з прийнятими нормативними документами і з державним законодавством. Співробітники надають повну та об'єктивну інформацію, яка необхідна в кожному індивідуальному випадку. Вони складають обов'язковий письмовий звіт, де будуть всі інформаційні дані про стан об'єкта та його реальну вартість.