В Україні діє карантин вихідного дня і доставка - це єдиний спосіб скуштувати піци. Багато замовляють її додому і в офіс. Вона користується величезною популярністю, оскільки має відмінні смакові якості.

замовити піцу

Коли замовляють піцу?

Найчастіше піцу замовляють на:

  1. Дні народження.
  2. Домашні вечірки.
  3. Корпоративи.

Це відмінний перекус. Піца коштує недорого і швидко дарує відчуття насичення.

У всіх людей бувають важливі події, які відзначають в дружній компанії. При цьому не обов'язково займатися приготуванням їжі самостійно, подібне заняття забирає надто багато часу. До того ж, необхідно закупити всі необхідні інгредієнти - це клопітно і витратно. У таких випадках рекомендується задуматися про доставку піци. Готову страву приготують і привезуть за короткий проміжок часу.

Професійні шеф-кухарі використовують різні рецепти - оригінальні і класичні. Вони готують піцу по-американськи і по-італійськи.

Аргументи на користь замовлення піци додому чи в офіс?

Замовити піцу додому і в офіс варто з кількох причин:

  • Їжу доставляють швидко і завжди свіжою.
  • Приготуванням страви займаються професійні шеф-кухарі.
  • В меню представлено кілька видів піци. Кожен знайде варіант, який відповідає індивідуальним смакам. Найпопулярніші інгредієнти в складі піци - це ковбаса, курка, болгарський перець, томати, оливки. Є рецепти, в складі яких присутні ананаси і кукурудза.

Доставка піци економить час і сили. Багато замовляють Маргариту і Асорті. Пробудженню апетиту сприяє грибна піца.

У деяких видах піци є фрукти, які надають блюду оригінальний післясмак.

Оригінальністю відрізняється рецептура з морепродуктами - кальмарами, креветками, мідіями. Такою піцою раніше ласували моряки, вона не тільки смачна, а й корисна. Варіант з морепродуктами найчастіше вибирають витончені натури.

Для замовлення піци достатньо зателефонувати - кур'єр приїде за вказаною адресою в призначений час. Позбавить від необхідності роздумувати над тим, чим нагодувати гостей або перекусити в обідню перерву.

Свіжоприготовлену піцу, яку доставлять ще теплою, гідно оцінить найвимогливіший гурман. Вона швидко позбавить від почуття голоду. Це універсальне блюдо, яке подобається майже всім.

Зручно замовити піцу в офіс. Такий варіант набагато економічніший, ніж походи в кафе. В Америці, наприклад, мало хто бере з собою на роботу їжу з дому, більшість офісних співробітників замовляє піцу. Ця тенденція набирає популярність і в Україні. Піца з доставкою - відмінне рішення в карантин.

За часті замовлення пропонуються різні бонуси. Це може бути напій в подарунок або зниження ціни. Безкоштовна доставка при замовленні на певну суму.

Якщо хочеться побалувати себе чимось смачним, не роздумуючи, замовляйте піцу. Шеф-кухарі готують її з добірних продуктів. Варто тільки відкрити коробку, як відразу ж з'являється бажання її покуштувати.