Корейська національна кухня відрізняється не тільки своєю естетичністю, яскравістю фарб, елегантною подачею, але великою різноманітністю страв, а головне, їх корисністю. Сьогодні ці східні страви завоювали серця багатьох гурманів по всьому світу. В умовах пандемії великою популярністю користується така послуга, як доставка корейской еды Киев, замовити яку можна в режимі онлайн, на сайті ресторану Kim Kimchi.

З повним меню можна ознайомитися у відповідному розділі веб-ресурсу. У нього включені стартери (корейські роли на основі лосося, телятини, кімбапи), бапсан (цілий набір традиційних страв), снеки (чудові закуски до пивних і коктейльних напоїв), корейське барбекю, десерти (шоколадний мус, лимонний вершковий крем, хотток), трендова комбуча (традиційний напій), соуси, кимчи. Все це готується шеф-кухарем з Кореї, із застосуванням тонкощів автентичних рецептур.

Доставка здійснюється в будь-який район столиці. Ціни обов'язково приємно здивують. Великі порції не залишать місця для почуття голоду. Екологічна надійна упаковка - прояв турботи про здоров'я кожного клієнта і навколишнього середовища. Для зв'язку з оператором на сайті вказано номер телефону.