брізер TION 3s

Життя в загазованому місті - це проблема для більшості населення будь-якого мегаполісу. Зовнішнє повітря наповнене вихлопними газами та іншими шкідливими речовинами, скрізь мікроби, пилок. Через таку небезпечну суміш, яка плаває в атмосфері, буде важко організувати хорошу вентиляцію в будинку. Якщо відкрити вікно, то всі ці забруднювачы атмосфер з вулиці виливаються в кімнату, а якщо кімната не провітрюється, то через високий рівень СО₂ стає душно. Крім того, в квартирі може жити багато алергенів.

Брізер - це очищувач повітря, який забезпечить вам та вашій родині свіже чисте повітря із закритими вікнами

Пристрій забирає повітря з вулиці через спеціальний отвір, а триступенева система фільтрації очищає його та вводить у квартиру. Циркуляційний режим допомагає очистити повітря в приміщенні від домашнього пилу та алергенів. Модель Tion Breezer 3S https://recuperator.com.ua/uk/tion-brizer-3s-special оснащена режимом рециркуляції, що дозволяє очищати повітря від пилу та алергенів у приміщенні. Ця модель також має змішаний режим, при якому повітря виводиться з вулиці та приміщення в рівних пропорціях.

Брізер - це зручний і практичний пристрій, він не видає шуму, ним можна керувати за допомогою програми на вашому смартфоні. Якщо повітря надворі занадто холодне, воно нагрівається до кімнатної температури.

Принцип дії

Вентиляційний отвір встановлений на стіні. Його можна розмістити біля вікна або поруч із батареєю, але завжди на зовнішній стіні. Свердління отворів проводиться алмазною установкою, це не зіпсує ремонт квартири.

  1. Зовнішнє повітря затягується у повітропровід вентилятором.
  2. Повітря протікає через фільтри і не містить пилу, пилку, алергенів, піску, шкідливих газів та інших зовнішніх забруднень (залежить від оснащення приладу).
  3. Майже всі моделі вентиляційних отворів мають внутрішній нагрівач. Нагрівальний елемент дозволяє нагрівати припливне повітря до комфортної температури. Користувач самостійно встановлює бажану температуру нагріву, брізер автоматично обробляє встановлене значення.
  4. У приміщення потрапляє свіже, чисте і нагріте повітря, завдяки якому воно провітрюється навіть при закритих вікнах.

Яку модель вибрати?

А тепер конкретно про модель, яка підійде до вашого будинку. Кожен з вентиляційних отворів містить фільтри (від одного до чотирьох), які очищають припливне повітря.

Основні переваги вентиляційного отвору:

  • швидкий монтаж в будь-який час року без пилу;
  • низький рівень звуку (у Lite Breeze 18 дБА на першій швидкості). Підходить людям з чутливим сном;
  • можливість управління з будь-якої точки світу за допомогою програми для смартфона;
  • нагрівання холодного повітря до кімнатної температури;
  • рециркуляція повітря в приміщенні, вентиляція приміщення із закритими вікнами.