Для кожного українця земля є одним з найголовніших наслідувань, яке можна купувати, продавати, здавати в оренду і передавати у спадок. Така процедура, як експертна оцінка землі , є дуже популярною і затребуваною серед власників земельних ділянок. Вона є обов'язковою при здійсненні угоди купівлі-продажу або інших процедур з землею, а також при визначенні ринкової вартості ділянки, якщо підприємство підлягає банкрутства або ліквідується. Замовляють оцінку земельної ділянки для оформлення страхування і для залучення інвестицій, а також для визначення вартості ділянки на балансі підприємства.

Щоб скористатися сервісом, необхідно вибрати відповідний напрямок і замовити оцінку. Це може бути сільське господарство, будівництво житла, індивідуальне садівництво або інше комерційне призначення ділянки. Компанія «Альянс-Укрексперт» має всі необхідні сертифікати і дозвільні документи на надання оціночних послуг. Співробітники підприємства є сертифікованими досвідченими інженерами і приймають заявки на термінове виконання робіт. Оцінку землі можна провести в мінімально стислий період часу за прийнятним тарифом. Достатньо надати необхідний пакет документів, зв'язавшись через поштову електронну скриньку.

Компанія «Альянс-Укрексперт» займається наданням оціночних послуг будь-якого майна близько десяти років і є незалежним експертом в даній сфері. Компанія працює в самих різних напрямках і приймає заявки для проведення оціночних робіт на право інтелектуальної власності, транспортні засоби та обладнання, літальні апарати, судноплавні засоби, майнові комплекси, цінні папери та нематеріальні активи. Компанія постійно розвивається і вдосконалює свій сервіс, пропонуючи взаємовигідне співробітництво всім зацікавленим особам, підприємствам, компаніям і підприємцям.