Японська кухня давно вже перестала бути екзотикою. Хосомакі з вугром і копченим лососем, веганські роли з шиітаке, овочева філадельфія, рол з ікрою і в'яленими томатами, філадельфія з креветкою і масляної рибою –ці страви можна замовити тут в новому і сучасному ресторані «SushiGo». Заклад громадського харчування пропонує страви високої якості, які відрізняються оригінальністю, наявністю авторських рецептів, професійною командою кухарів і різноманітністю.

Інноваційне обслуговування

Суші ресторан дорожить своєю репутацією і постійно підвищує не тільки свій сервіс, а й асортимент меню, оновлюючі його і поповнюючі новими авторськими пропозиціями. Установа використовує для приготування суші найсвіжіші продукти, що поставляються перевіреними фермерськими виробниками Перевагою ресторану є інноваційний метод роботи, коли замовлення формується "to go", тобто "з собою". Подібний підхід допомагає оптимізувати час на формування і видачу заявки. Працівники ресторану ретельно все упакують, щоб забезпечити збереження і свіжість продукції.

Оперативність доставки

Завдяки великому онлайн каталогу, кожен потенційний відвідувач зможе підібрати для себе найбільш оптимальний варіант страв. Тут є варіанти для любителів сиру і морепродуктів, а також для вегетаріанців і для тих, хто дотримується правильного харчування. Сет сирний відрізняється ніжністю і вишуканим смаком, який підкреслюється ароматними насінням кунжуту. Велика порція суші розрахована на двох або трьох осіб і може бути доставлена протягом двадцяти дев'яти хвилин. Кожна хвилина запізнення гарантовано буде відшкодована в розмірі однієї гривні.

Авторські страви

Любителям оригінальних смаків рекомендується спробувати рол від шефа, який складається з копченого лосося, тостового сиру, білого кунжуту і соусу унагі. Приємним доповненням до страви є яблуко, яке додає особливу пікантність та вишуканість. Особливістю ресторану є великі, ситні і об'ємні порції, що дозволяють отримати насолоду від улюбленою їжі. Варто відзначити, що в суші ресторані працює коректний, ввічливий і уважний персонал, який швидко приймає заявки і оперативно обслуговує клієнтів. Професійний шеф-кухар постійно виробляє суші з оригінальними смаковими якостями, використовуючи для цього незвичайні інгредієнти.