Тема переосмислення трендів, які були популярними 40-50 років тому і інтерпретація їх на сучасний лад - нова фішка не тільки брендів ювелірних виробів, а й одягу, взуття, аксесуарів, меблів. Речі з багаторічною історією і впізнаваною стилістикою називають вінтажними. Найчастіше вінтажними прикрасами є обручки, зазвичай вони відрізняються від моделей сучасних прикрас формами, матеріалами.

Як вибрати вінтажні прикраси?

Щоб знайти дійсно вантажні прикраси, потрібно постаратися. Величезна кількість підробок і стилізацій збиває з пантелику недосвідченого покупця. Якщо ви вирішили почати носити вінтажні прикраси, краще відправитися на пошуки з людиною, яка на цьому знається. Шукати їх краще на блошиних ринках і в спеціалізованих магазинах.

Щоб зрозуміти, що прикраса справжня, зверніть увагу на мітку, яку залишає той чи інший виробник. Так ви зрозумієте приналежність прикраси до конкретного бренду.

Як носити вінтажні прикраси?

Кожна вінтажна прикраса - самобутня. Єдина у своєму роді вона повинна займати важливе місце в образі, вигідно підкреслювати ті особливості вашого стилю, які вам хочеться: жіночність, розслабленість, зухвалість тощо.

Акуратні сережки-гудзики родом з 60-х збалансують повсякденний образ з білої футболки і джинс, додадуть в нього родзинку і "зберуть" його. Великі ж сережки в стилі божевільних 80-х краще використовувати в вечірніх образах зі стриманими однотонними сукнями.

Прикраси у вінтажному стилі

Не завжди є можливість відшукати справжній скарб у вигляді вінтажних сережок або брошки. Іноді на це йдуть не тижні, а місяці й роки. Якщо ви не готові витрачати на пошуки ювелірного виробу під старовину стільки часу, краще зупинити вибір на сучасних прикрасах у вінтажному стилі. Багато брендів або повністю спеціалізуються на виробництві таких прикрас, або виділяють їх в окремі тематичні лінійки. У них ви знайдете брошки, сережки, кільця, кольє та інші прикраси.

Де знайти прикраси в вінтажному стилі?

Купувати прикраси, стилізовані під старовину краще в ювелірних салонах, які в першу чергу відомі високою якістю своїх виробів. Адже саме завдяки цій характеристиці так сильно цінуються старовинні й вінтажні прикраси.

Український ювелірний бренд Золотий Вік майже 20 років виготовляє вироби в класичному стилі. А міцність і довговічність виробів підтверджується відповідними ліцензіями Гемологічного центру і Пробірної палати України.

Зручний інтернет-магазин дозволить оформити доставку в будь-яку точку України через Нову пошту.

Купуйте тільки якісні прикраси для себе і своїх близьких в магазині Золотий Вік!