Державна система виховання і освіти давно себе зжила. У звичайних дитячих садках і школах дітки просто не можуть стати вільними творчими особистостями, адаптованими до сучасних реалій. Тому все більше число батьків вважають за краще влаштовувати своїх дітей в приватний дитячий сад, а потім і в приватну школу. Яскравим прикладом такого альтернативного виховання і освіти є приватний дитячий садок Aktiviti, розташований в Голосіївському районі Києва. Тут працюють дбайливі вихователі і педагоги, логопеди і психологи, які всі разом виховують в дітлахах повноцінні думаючі особистості, повністю адаптовані до сучасного життя.

Кращі умови для дитячого розвитку

Безумовно, працюють і інші приватні дитячі садки в Києві, і в них напевно теж можна знайти непогані умови. Однак дитячий садочок Актівіті особливий. Перш за все це сімейна справа, оскільки заклад створювався люблячими батьками маленької дівчинки Соломії. Для цього в красивому місці, практично біля лісу, було спеціально зведено 3-поверхову будівлю, планування якої ретельно продумане для зручного розміщення дітей.

Є тут і інші переваги, а саме:

  • велика прилегла територія для прогулянок
  • абсолютна безпека дитячого закладу - територія закрита і під постійною охороною
  • наявність досвідченого і відповідального персоналу
  • мінімальний пакет документів для оформлення дитини
  • гендерний поділ дітей - окремі спальні і санвузли
  • артезіанська вода і 5-разове харчування, використовуються тільки екологічні продукти
  • наявність штатних логопеда і психолога
  • дитячий масаж і ЛФК для усунення можливих проблем у дитини і т.д.

 

Чому варто вибрати приватний дитячий садок?

Звичайно, ціна на приватний садок в Києві досить висока. Однак не варто забувати про те, що так буде забезпечений індивідуальний підхід до дитини. В результаті малюк зможе швидко і гармонійно розвиватися, відчуваючи себе при цьому абсолютно щасливим. У дитячому садку Aktiviti з дитиною працюватимуть кращі педагоги і вихователі, він буде постійно перебувати під наглядом професійного психолога. Тобто, в приватному садку малюк завжди знаходиться в приємній доброзичливій атмосфері, яка сприяє творчому настрою і всебічному розвитку.