Українська транспортна страхова компанія пропонує широкий спектр послуг в даній сфері. Скориставшись інтернет-порталом https://www.utico.ua/ , можна більш детально ознайомитися з умовами співпраці, а також з найпопулярнішими і затребуваними послугами. Найчастіше, компанія укладає договори з транспортними та логістичними підприємствами, з власниками транспортних засобів і з перевізниками, які транспортують вантаж в інші держави. Страхова компанія має двадцятип'ятирічний досвід, а також власні методи роботи з конкретними клієнтами, і надає цілий комплекс вигідних і зрозумілих послуг.

Різновиди страхових випадків

Страхування вантажів і майна, зелена карта і автоцивілка, медичне страхування туристів і КАСКО - всі види перерахованих договорів гарантовано підтримуються фінансово і можуть бути укладені в мінімально короткий термін. Вид страховки кожен потенційний клієнт вибирає самостійно, в залежності від власних критеріїв, необхідності та терміновості. Власники транспортних засобів можуть захистити себе з фінансового боку, на випадок непередбаченої аварії на дорозі, винуватцем якої вони можуть бути.

Подорожуємо зі страховкою

КАСКО захищає ваш власний автомобіль, "зелена карта" є гарантією вашого фінансового захисту в іншій державі, якщо ви будете подорожувати на своєму особистому автомобілі і потрапите в непередбачену ситуацію. Туристам, які часто подорожують за кордон, рекомендується укладати спеціальну медичну страховку, яка допоможе мінімізувати непередбачені витрати в разі захворювання, травми або нещасного випадку.

Бездоганний сервіс

Перевагою компанії є гарантована і швидка виплата будь якої призначеної суми, а також можливість укладення договору в онлайн режимі. Досить вибрати послугу, більш детально з нею ознайомитись і залишити онлайн заявку, щоб отримати можливість поспілкуватися з менеджером, ознайомитися з умовами співпраці, дізнатися про прямі вигоди того чи іншого поліса. Можна зробити попередній розрахунок передбачуваної страховки, скориставшись онлайн-калькулятором. Оплачувати необхідну суму по страховці можна через онлайн банкінг, що значно економить ваш особистий час, фізичні сили і зберігає здоров'я.