Лазерна епіляція – найпопулярніша сьогодні процедура по видаленню небажаного волосся на різних ділянках тіла. Сучасні лазерні апарати не тільки майже безболісно можуть упоратись з цим завданням, а ще й додатково стимулюють синтез колагену. Це, у свою чергу, дозволяє позбавитись від пігментних плям, судинних дефектів та висипу на шкірі.

Переваги процедури на найновішому лазері від американського бренду Candela доступно описані на сайті салону «Avantage». Скориставшись посиланням: https://avantage.lviv.ua/, є можливість замовити одну з послуг, що пропонуються тут. Косметологія "Avantage" використовує інноваційне професійне обладнання з максимальною ефективністю. Цей апарат визнаний фахівцями та клієнтами як «золотий стандарт» у лазерній епіляції. Адже він здатен забезпечити тривалу зупинку росту волосся, не травмуючи шкіру та швидко загоюючи її.

Особливості методу

Лазерний пристрій Candela GentleLase Pro – це швидкість та безболісність процедури, яка ще кілька років тому вважалася неможливою без використання спеціальних знеболюючих препаратів. Руйнування волосяного фолікула відбувається за допомогою потужного світла і хвиль певної довжини.

Фреон автоматично охолоджує оброблену ділянку до та після імпульсу, який триває довше, а тому більш ефективно. Тривалість цих імпульсів калібрується таким чином, що енергія пристрою поглинається лише волосяним фолікулом, не завдаючи шкоди сусіднім тканинам.

Чому саме «Авантаж»?

Та будь-яка інноваційна технологія та обладнання ніщо без професійної команди фахівців. Саме такими є лікарі-косметологи салону «Avantage», що мають та постійно підвищують рівень своїх теоретичних знань, практичних вмінь у питаннях здоров’я тіла та сучасних винаходів у сфері естетичної медицини. У клініці комплексно та індивідуально підходять до вирішення проблем кожного клієнта, отримуючи задоволення від результату разом з ним.

В салоні можна придбати подарунковий сертифікат, яких обов’язково наповнить щастям коханих та рідних жінок – сестру, дружину, подругу, колегу, керівницю.