Успіх будь-якого бізнесу залежить від багатьох факторів. Одним з важливих напрямків є реклама, яка повинна бути організована професіоналами, з урахуванням всіх наявних критеріїв і потреб замовника, а також в залежності від його фінансових можливостей. Скориставшись інтернет-порталом http://promoexpress.com.ua, можна замовити рекламу на громадському транспорті або маршрутках. Рекламне агентство «ПромоЕкспрес» більше семи років освоює рекламний бізнес в даному напрямку і вже має достатній практичний досвід.

Вибираємо маршрут прямування

Компанія пропонує великий каталог сервісних послуг. Фахівці підприємства можуть розробити відповідний дизайн для вашої організації або продукції, а також виготовлять рекламу і виконають необхідні монтажні роботи будь-якої складності для її установки. Тут запропонують кілька варіантів транспорту і найбільш перспективні маршрути для кожного потенційного замовника. Клієнт самостійно вибирає тип транспорту та його маршрут, враховуючи розташування компанії або затребуваність і відвідуваність міського транспорту.

Пріоритет реклами на транспорті

Тролейбуси і трамваї, маршрутні таксі і автобуси - будь-який вид міського транспорту може стати ефективним видом просування вашого товару або послуг. Кожен день тисячі пасажирів користуються послугами перерахованих транспортних засобів і бачать яскраву і незвичайну рекламу, яка може підтримуватися в хорошій якості і стані протягом тривало періоду часу, привертаючи увагу потенційних споживачів.

Відправляємо онлайн-заявку

Зручний пошуковий алгоритм, а також фотогалерея готових робіт допоможуть замовнику визначитися з вибором. Реальні фотографії передають насиченість і колорит рекламних написів, які виконуються якісними матеріалами та довго зберігають свій первісний презентабельний вигляд. Для зручності клієнтів, на сайті можна оформити онлайн-заявку, вказавши своє ім'я, номер телефону для контакту і короткий опис своїх вимог. Крім того, інтернет-ресурс пропонує ознайомитися з корисною інформацією з профільної тематики, яка допоможе визначити ваші потреби і зорієнтує на відповідний напрям.