Для підтримки бажаної ваги та форм необхідні регулярні фізичні навантаження. Робити зарядку, займатися бігом та будь-яким іншим видом спорту комфортніше у спеціальному екіпіруванні. Якісний спортивний жіночий одяг виготовляється з еластичних та безпечних матеріалів, які не перешкоджають рухам. Цікаві моделі приваблюють жінок незвичайним та оригінальним дизайном. Купуючи спортивний одяг, варто орієнтуватися на конкретний вид спорту, яким жінка планує займатися.

спортивний жіночий одяг Mizuno

Як вибрати найкращий варіант – головні критерії

Для занять гімнастикою, фітнесом, бігом, плаванням та іншими видами спорту потрібно вибирати спеціальний еластичний одяг. Перш ніж купити відповідний варіант, враховуються наступні критерії:

  1. Cезонність тренувань. Є моделі, які призначені для будь-якого сезону. Можна також вибрати одяг для зимових видів спорту, виготовлений з більш цупкої та теплої тканини. Для занять влітку краще підходять варіанти з натурального матеріалу, щоб шкіра дихала.

  2. Призначення одягу. Для професійного заняття плаванням необхідно мати спеціальний спортивний купальник або плавки. Так само, як і для занять гімнастикою, дзюдо, футболом та іншими видами спорту важливо вибирати професійне екіпірування.

  3. Матеріали. Для виготовлення спортивного одягу використовуються еластичні якісні матеріали, які приємні на дотик і не викликають алергічної реакції. Ціна такого одягу вища, ніж звичайного, за рахунок того, що якісні матеріали добре відводять вологу і дозволяють шкірі дихати під час тренування.

  4. Крій. Продумані професійні моделі зручні і комфортні, не заважають рухам і досягненню вищих результатів. Вибираючи спортивний одяг, треба надавати перевагу вільному або спеціальному ергономічному крою. Для хорошої посадки – оптимальні варіанти, які сідають рівно по фігурі.

Особливу увагу при виборі спортивного жіночого одягу варто звертати на додаткові деталі, які додають комфорту і функціональності. Завдяки вставкам з сітки покращується обмін повітря, а світловідбивні елементи роблять спортсмена більш помітним в темний час, наприклад, під час бігу або їзди на велосипеді.

Брендовий спортивний жіночий одяг в інтернет-магазині Sportbrands

Придбати професійний спортивний жіночий одяг Mizuno та інших відомих брендів можна в інтернет-магазині Sportbrands. На сайті представлений широкий асортимент спортивних курток, штанів, жилетів, костюмів для фітнесу, гімнастики, купальників для плавання. Всі товари високої якості та з продуманим дизайном, що дозволяє досягати нових результатів у своєму виді спорту. Завдяки зручному способу оплати та швидкій доставці отримати вибраний спортивний одяг можна в Одесі, Харкові, Львові та інших населених пунктах України.