Сучасні бізнесмени і підприємці, що знаходяться в пошуку нового інвестиційного притулку, не можуть вирішити, в який же територіальній зоні варто відкрити власну справу. Останнім часом надзвичайно привабливими для реалізації бізнес-проектів стали вкладення, які можуть бути оформлені тільки завдяки тісній кооперації з професіоналами. Престижною компанією «Investment Partners» пропонується максимально вигідна інвестиційна діяльність за кордон, яка дозволить не тільки стрімко збагатитися, а й сформувати високий рівень ділової репутації перед потенційними партнерами.

У чому секрет успіху інвестування?

Легальні прямі інвестиції за кордон мають незліченну масу переваг, обумовлених:

  • незаплямованою репутацією і стабільністю фінансових установ процвітаючих держав в межах світової економічної системи;
  • наявністю порівняно низьких ставок щодо обслуговування;
  • присутністю досить простої системи звітності;
  • сприятливим податковим середовищем.

Після безпосередньої реєстрації підприємства його власник стає закордонним резидентом і зобов'язаний виконати ряд формальних процедур, передбачених місцевим законодавством. В сучасних економічних умовах неймовірну популярність здобуло поняття інвестиційного громадянства, що надається конкретному суб'єкту замість інвестицій в економіку держави.

Інвестиції за кордон як джерело стабільного збагачення

В ході співпраці з клієнтом талановитими і досвідченими фахівцями «Investment Partners» будуть вирішені наступні завдання:

  • надана змістовна і докладна консультація щодо ключових організаційних моментів і питань;
  • проведена ефективна нишева експертиза в сфері податкового планування, структурування бізнес-власності, а також розподілу дохідної складової;
  • забезпечена належна юридична безпека з дотриманням ключових правових формальностей;
  • гарантована конфіденційність з обов'язковим захистом активів.

Експерти пропонують широкої аудиторії претендентів покупку готового нового корпоративного інвестиційного фонду (КІФу), де зареєстрований первісний випуск акцій. Саме за рахунок придбання такого об'єднання можна домогтися грунтовної економії часу і ресурсів. Підприємцям не можна втрачати можливість відкриття бізнесу за кордоном, що дозволить сформувати міцний фінансовий фундамент і збагатитися за рахунок великих грошових надходжень.