Існує безліч видів інфекцій, які можуть вражати молодих і старих, хворих і здорових. Ці типи інфекцій бувають бактеріальними, вірусними і грибковими. Найбільш поширеними з них є вагінальні і оральні дріжджові інфекції, інфекції шкіри, внутрішнього вуха, пазух носа, легких або носа і горла. Далі за списком йдуть інфекції зубів, порожнини рота, кишківник, сечовивідних шляхів, сечового міхура, печінки і нирок, а також інфекції передміхурової залози, кісток і крові. Адже доставка води може бути використана в багатьох з цих випадків, щоб допомогти в процесі одужання, вимиваючи токсини, якщо пити достатню кількість води, а також навіть допомогти запобігти цим поширені і не дуже поширені інфекції.

Всі ми знаємо, що іноді інфекції можуть бути результатом забрудненої води, як з-під крана, так і з гарячої ванни або басейну. Однак, коли мова йде про інше недугу, наприклад, про одну з вищезгаданих інфекцій, воду можна використовувати кількома різними способами.

Дріжджова інфекція

Є кілька засобів, які можна використовувати для лікування та боротьби з дріжджовими інфекціями, наприклад, часник і йогурт, але вода - один з кращих засобів! При підвищеному споживанні води ви будете частіше мочитися, тим самим вимиваючи з організму цукру, які можуть викликати дріжджові інфекції. Якщо у вас діабет, контролюйте споживання цукру, тому що дріжджові інфекції та діабет взаємопов'язані. Молочниця - це дріжджова інфекція порожнини рота, мови і горла. Щоб заспокоїти біль у роті, можна використовувати холодну воду, а також солону воду для полоскання рота. Нарешті, намагайтеся харчуватися здоровою їжею і боротися зі стресом. Хоча це не доведено, деякі стверджують, що занадто великий стрес і цукор можуть спровокувати дріжджові інфекції.

Інфекції нирок

Інфекції нирок можуть бути результатом інфекції сечових шляхів або сечового міхура, яка протікала вгору. При інфекції сечового міхура, зазвичай викликаної кишковою паличкою, дуже рекомендується використовувати воду, так як вона вимиває бактерії, що знаходяться в сечовому міхурі. Дуже важливо перевірити у лікаря, чи є якісь симптоми. Але багато разів, коли люди дізнаються, що у них інфекція нирок, вони також виявляють, що вони сильно зневоднений. Часте поповнення води, що проходить через сечовий міхур - відмінний спосіб очистити цей орган. Якщо в лікарні під'єднатися до крапельниці, то дуже часто для поповнення цих рідин. Завжди рекомендується пити багато води під час лікування. Інфекції сечових шляхів дуже схожі на інфекції сечового міхура, які просто знаходяться в сечовому міхурі. Звичайно, при всіх цих захворюваннях важливі також ліки (як правило, антибіотики).