Сучасні та інноваційні офісні БФП допоможуть оптимізувати документообіг та зробити звичні робочі процеси більш продуктивними та зручними. Так, хаби від компанії Konica Minolta дають користувачам необхідні інструменти для розвитку бізнесу та руху у майбутнє.

Зроблено для людей

Офісні пристрої, які об’єднують у собі декілька функцій, – оптимальне рішення для тих, хто хоче зробити процес документообігу простішим. Так, багатофункціональний хаб Konica Minolta C3320i – простий, компактний та безпечний БФП формату А4 для друку середнього об’єму.

Під час створення цієї моделі БФП розробники спирались на досвід світових виробників мобільних телефонів з інтуїтивним дизайном. Саме тому головна особливість моделі C3320i – сенсорний інтерфейс з діагоналлю 7ʺ, можливістю зміни кута нахилу від 24° до 90°, що дає змогу користуватись пристроєм та людям будь-якого зросту. Панель БФП можна налаштувати під конкретні потреби.

Можливості Коніка Мінолта C3320i:

1. Високошвидкісний друк. Пристрій за хвилину друкує 33 сторінки формату А4 у кольоровому та чорно-білому форматі, є функція двостороннього друку, прямого друку через USB. Функція мобільного друку дозволяє підключатися до мобільних пристроїв, друкувати особисті файли з хмарних сховищ.

2. Копіювання та сканування. Ці функції дозволяють забезпечити безперебійний обмін інформацією. Відскановані документи та зображення можна відправити різними способами. Швидкість сканування – до 28 зображень на хвилину в односторонньому режимі та до 56 зображень у двосторонньому. Технологія Card Shot дозволяє сканувати обидві сторони нестандартних документів (водійське посвідчення, паспорт, візитка тощо) та виводити їх для друку на одну сторінку. Також доступна опція автоматичного видалення пустих сторінок при копіюванні.

3. Факс. Опції переадресації факсу, пересилання факсових повідомлень між пристроями, надсилання факсу з ПК.

4. Безпека. Сервіс SECURE пропонує повну безпеку, у тому числі від вірусних програм завдяки антивірусу BitDefender.

Переваги C3320i

Чому слід обрати саме цей багатофункціональний хаб:

● продуктивність, ефективне виконання команд у звичайному та віддаленому режимах;

● інтелектуальні сервіси: додатки для персоналізації БФП, автоматизації процесу (Worldwide Remote Service Platform, Dispatcher Phoenix);

● новий рівень безпеки;

● екологічність.

Коніка Мінолта C3320i дозволить підняти продуктивність на максимальний рівень та знизити витрати.