З усіх українських міст Львів є одним із найпривабливіших для туристів. Місто чарує своє атмосферою, старовинною архітектурою, смачною українською кухнею і неповторним місцевим колоритом. Львів прекрасний у будь-яку пору року, подорож сюди точно запам’ятається вам назавжди. Однак чи можна організувати таку поїздку, якщо ваш бюджет суттєво обмежений?

Квартира замість готелю

За один день насолодитись Львовом у вас точно не вийде, а отже потрібно вирішити житлове питання на час відпочинку. У місті є чимало готелів, однак вартість проживання у більшості з них навряд чи можна назвати бюджетною. Натомість подобова оренда житла є доступнішою за ціною, на ресурсі https://day.lun.ua ви можете впевнитись у цьому прямо зараз. Крім того, величезна кількість квартир,що доступні для оренди, дозволяє обрати житло і оселитись у будь-якому районі Львова.

Перевага подобової оренди полягає не лише в економії, такий варіант проживання в чужому місті дає більше комфорту і свободи. Ви можете обрати недорогу однокімнатну квартиру в центрі або орендувати приватний будинок для великої компанії. Головне – починайте пошук завчасно, особливо якщо плануєте поїздку на вихідні чи під час свят.

Доступний транспорт

Дорога до Львова – ще один пункт витрат у вашій подорожі. Дістатись міста можна потягом, автобусом чи маршруткою, усе залежить від того, де ви живете. Квитки коштують не надто дорого, а якщо купувати їх заздалегідь, можна обрати найкращі місця. Ще один варіант – поїздка на власному авто. Це може бути вигідно, якщо ви живите недалеко, або якщо подорожуєте з друзями і можете розділити вартість пального на усіх.

Недорогі розваги

Аби провести час у Львові незабутньо, необов’язково витрачати купу грошей. Почніть із звичайної прогулянки містом, звертайте увагу на кожний будинок (особливо в центрі), зайдіть в місцеві храми і церкви, прогуляйтесь площею Ринок, підніміться на Ратушу, відвідайте Личаківське кладовище, оцініть експозицію музею-аптеки або музею магнітів. На ці та інші розваги у Львові вам не потрібно багато грошей, але приємних вражень вони принесуть чимало.

Не забудьте і про смакову насолоду. Справжня українська кухня – це надзвичайно смачно і відносно недорого, особливо якщо вибирати заклади не в центрі. Для вибору кафе чи ресторану орієнтуйтесь на відгуки з місцевих форумів чи рекомендації знайомих. Наостанок посмакуйте львівською кавою – її тут люблять, цінують і готують за різними рецептами. Обіцяємо, ви будете приємно вражені!