Юридичні послуги можуть знадобитися в самих різних ситуаціях, як отримання правових знань або рішення складних питань. Знань законодавчої бази, процесуальних правил і способів вирішення конфліктів у звичайних громадян недостатньо. Тому в таких випадках необхідна консультація кваліфікованого фахівця. При цьому сьогодні юридична допомога може надаватися в режимі онлайн, що дуже зручно.

Основні переваги

З розвитком сучасних технологій з'явилася можливість надавати юридичну допомогу віддалено. Послуга стала користуватися великою популярністю, і є прекрасною альтернативою особистому спілкуванню з фахівцем. Сьогодні в мережі діє велика кількість правових ресурсів. Найбільш затребуваною серед громадян є безкоштовна юридична допомога онлайн b2bconsult.
Переваги послуги очевидні. Зручність починається з того, що не потрібно дотримуватися графіка роботи юридичної консультації. Задати питання можна в будь-який зручний час, деякі ресурси працюють цілодобово. Також не важливо, де ви знаходитеся в цей момент. Головне мати доступ в Інтернет.
При зверненні не потрібно представлятися, клієнт може зберігати анонімність. Іноді цей фактор відіграє вирішальну роль. Особливо якщо мова йде про незручні теми або клієнт відчуває свою провину за проступок.
Якщо виникла екстрена ситуація, то юридичну допомогу можна отримати без зволікання, вийшовши в мережу через смартфон. Наприклад, при виникненні дорожньої аварії або підписання важливого документа.
Ще одна перевага полягає в тому, що клієнту не потрібно витрачати сили і час, щоб дістатися до офісу. До того ж, в комфортній знайомій обстановці легше сформулювати питання і продумати лінію поведінки.

Особливості послуги

Консультація юриста на b2bconsult.ua має ряд особливостей. Щоб поставити запитання, необхідно пройти процедуру реєстрації на сайті. Після чого потрібно вибрати найбільш зручний спосіб роботи з сервісом:

  • самостійно встановити вартість питання. У цьому випадку запит отримують всі консультанти сайту. Той, кого влаштує оплата, підтвердить свою згоду і підготує відповідь протягом декількох годин;

  • вибрати договірну ціну консультації. В цьому випадку консультанти сайту самі встановлюють вартість, а клієнт вибирає найвигіднішу для нього;

  • направити питання до конкретного фахівця. Оплата здійснюється по встановленій вартості, яка вказана в профілі юриста.

Можно також замовити мiнi-консультацію з короткою відповіддю, вона коштує усього 50 гривень. Внести оплату за послугу можна будь-яким зручним способом: банківськими картками платіжних систем Visa і MasterCard, через онлайн-банкінг Private24, через касу будь-якого банку.