На сьогоднішній день існує актуальна, популярна компанія, яка надає профільні послуги в розвитку і конкурентоспроможності бізнесу на світових ринках. Щоб просувати будь-які товари, послуги високої якості на міжнародних просторах необхідно грамотно проводити різні виставки, конференції, онлайн презентації та багато іншого. Наприклад, на сьогоднішній день особливим попитом користується міжнародний митний документ, який дозволяє оформити тимчасовий виїзд або ввезення необхідного виставкового вантажу, різних товарних зразків, якісного і професійного обладнання та інших. Такий уніфікований міжнародний митний документ називається карнет АТА і щоб дізнатися більш детально, вам необхідно перейти і відвідати офіційний сайт компанії ucci.org.ua.

Які існують переваги для використання карнетів

На вищевказаному сайті ви зможете більш детально і докладно ознайомитися з даним документом, також можете дізнатися переваги використання, які полягають в наступному:

  • Документ містить необхідні відривні листи для проходу митних органів
  • Звільнення від сплати мита, від сплати зборів і податків на рік
  • Активно використовується в 80 країнах світу та інше

Даний документ використовується в різних категоріях товарів, а саме:

  • Різне обладнання
  • Виставкові експонати
  • Товари для виставок, ярмарків, товари для демонстрації та інше
  • Декорація, костюми для виступів, концертний реквізит та інше
  • Спортивні товари та багато іншого

Дивіться деталі на сайті

На вищевказаному сайті ви зможете ознайомитися більш детально з усіма нюансами і подробицями, в тому числі можете дізнатися, як отримати цей карнет АТА, яка вартість документа, також на сайті є актуальні контактні дані, які допоможуть вам проконсультуватися з фахівцями з питання.

Дана торгово-промислова палата пропонує і інші послуги, тут ви можете звернутися за сприянням інвестицій, отримати підтримку експорту, отримати грамотні і кваліфіковані юридичні послуги та багато іншого. Переходьте на вищевказаний сайт, щоб детальним чином ознайомитися з популярними і актуальними послугами від компанії, дізнатися всі можливості, переваги, особливості.