Компанія TiSO надає послуги з обробки металу в Києві і по всій території України на професійному рівні. Щоб забезпечити виробництво точних повторів, що відрізняються високою якістю, ми використовуємо високотехнологічне обладнання. Кваліфікований штат співробітників із величезним практичним досвідом і використання новітніх технологій дозволяють надавати виробам найскладніші форми в промислових обсягах. Завдяки цьому ми виконуємо замовлення будь-якого обсягу за короткий період без втрати якості продукції.

Як замовити металообробку в TiSO

Завдяки зручному сайту tiso.ua процес замовлення необхідної послуги з металообробки не займе багато часу, і вам навіть не доведеться нікуди їхати. Для оформлення заявки потрібно зробити наступне:

  • розробити креслення майбутнього виробу в необхідному форматі (для лазерного різання це DWG або DXF, і масштаб контурів деталі повинен бути 1: 1, а для гнуття потрібен PDF);

  • вказати вихідний матеріал, при необхідності також розміри згинів;

  • прикріпити до листа файли з кресленнями і відправити його на електронну пошту metalworking@tiso.ua.

Якщо потрібно зробити кілька деталей, їх креслення потрібно відправляти в окремих файлах. Після цього наш співробітник оперативно зробить необхідні розрахунки і зв'яжеться з клієнтом, щоб назвати підсумкову суму і дату, до якої буде виконано замовлення.

Такий простий спосіб замовлення металообробки дозволяє значно заощадити робочий і особистий час, адже обговорити всі тонкощі можна в телефонному режимі.

Переваги замовлення послуг в компанії TiSO

Крім відмінної якості продукції, що виготовляється, і гнучкої цінової політики, співпраця з нашою компанією буде вигідною для кожного клієнта. До незаперечних плюсів замовлення послуг у TiSO відносять:

  • простоту оформлення заявки;

  • оперативний сервіс та висока якість;

  • відмінну якість виготовленої нами на високотехнологічному обладнанні продукції.

Завдяки цим перевагам ми можемо впоратися із замовленням будь-якої складності та обсягу. Працівники TiSO із властивим їм професіоналізмом швидко впораються з поставленим завданням, і продукція з листового металу буде зроблена у точно обумовлений час. Вартість замовлення буде залежати від складності форми, кількості виробів, виду вихідного матеріалу і інших факторів, тому ціна розраховується індивідуально для кожного клієнта.