Будь-яке житло починається з вхідних дверей, які повинні бути не тільки презентабельними, але і надійними. Дізнатися ціни на вхідні броньовані двері, а також підібрати для себе найбільш відповідний варіант можна в онлайн-магазині «Теплі двері». У великому і різноманітному каталозі пропонуються класичні варіанти дверей і двополі, а також вхідні двері зі вставкою, модерн та металеві вироби різних модифікацій. Завдяки продуманій конструкції і застосування матеріалу особливої міцності, такі двері є надійним захистом вашого будинку від проникнення небажаних осіб.

Як правильно вибирати вхідні двері

Замовляючи броньовані вхідні двері необхідно враховувати кілька важливих критеріїв. Це вибір якісного матеріалу, який повинен бути цілісним і не мати стикувальних швів, щоб двері була стійкими, довготривалими і не деформувалися. Петлі на вхідних дверях повинні мати приховану конструкцію, щоб перешкоджати їх зняттю. Для важких броньованих конструкцій рекомендуються кулькові моделі петель, які розраховані на велике навантаження. Особливу увагу потрібно приділити вибору замка: самою надійною та перевіреною є система «краб», яка забезпечує тристороннє закриття дверей. Замок такої конструкції перешкоджає злому і деформації двірного полотна.

Додаткові способи захисту

Варто зазначити, що для посилення противовзломного ефекту на вхідних дверях використовують замки автономної дії, а також встановлюють бронезакладки, що захищають замкову серцевину, і додаткові ребра жорсткості, які перешкоджають такому способу злому, як віджимання дверей.

Пріоритети онлайн-магазину

Завдяки різноманітності каталогу, кожен потенційний замовник може підібрати вхідні двері, відповідно його пріоритетам та сімейному бюджету. Вся продукція онлайн-магазину супроводжується сертифікаційними документами і відповідає світовим стандартам якості. Магазин «Теплі двері» пропонує продукцію за прийнятними цінами, так як працює без посередницьких схем, прозоро і чесно. Покращуючи сервіс клієнтів, компанія регулярно пропонує їм знижки, акційні пропозиції і різні бонусні програми. Крім того, з будь-якого питання можна проконсультуватися з грамотним менеджером та отримати професійну пораду.