Постільна білизна грає важливу роль при організації спального місця для дитини. Скориставшись інтернет-ресурсом https://www.sleepbaby.ua/ru/ , можна підібрати і замовити якісні постільні комплекти, а також модні і оригінальні піжамні костюми, сліпікі і пледи в комплекті з подушкою. Інтернет-магазин Sleep Baby реалізує креативну постільну білизну для дітей всіх вікових категорій. Продукція виготовлена тільки з натуральних матеріалів, вона не викликає ніяких алергічних реакцій і відповідає найвищим критеріям якості.

Дитячий спальний мішок і його перевага

Зручні сліпікі є новим інноваційним видом постільних дитячих комплектів. Це дизайнерські спальні мішки, які поєднують в собі простирадло, ковдру та подушку, з'єднані в одне ціле. Подібне рішення зручно для маленьких дітей, які можуть розкритися вночі і замерзнути. Практичні сліпікі забезпечать вашому малюкові тепло і комфорт протягом усього періоду сну. У великому каталозі онлайн-магазина Sleep Baby пропонується широкий і різноманітний асортимент дизайнерських сліпіков для дівчаток та хлопчиків різного віку. Продукція реалізується за прийнятними цінами і доступна покупцям з різним рівнем фінансового достатку.

Особливості наповнювача і його характеристики

Яскраві та привабливі сліпікі від Українського виробника витримують багато прань, не потребують прасування, а також зберігають всі свої первинні властивості протягом усього періоду експлуатації. Наповнювач виробу не збивається в грудку і не скочується. Для матраца, в якості наповнювача, використовується гіпоалергенний синтепон, який підходить дітям раннього віку. Подушка, наповнена синтепухом, розроблена відповідно до гігієнічних норм і забезпечує правильне положення хребта під час сну. Завдяки тому, що ковдра пристібається до простирадла двосторонньою блискавкою, воно не зісковзує з малюка і зігріває його під час сну.

Ергономічність дитячих сліпіков

Сліпікі від виробника мають цілий ряд важливих переваг. Вони якісно виготовлені і мають оригінальний зовнішній вигляд. Різноманітність асортименту дає можливість підібрати гарний і яскравий комплект для малюка, а також вибрати сліпік як оригінальний подарунок. Дитячий комплект відрізняється ергономічністю і зручною експлуатацією. Його можна швидко згорнути в невеликий рулон за допомогою передбачених зав'язок, щоб прибрати та звільнити місце або для транспортування і зберігання.