Системи нагрівання тютюну є бездимною альтернативою сигаретам. Вони працюють таким чином, що тютюн нагрівається до температури не достатньої для його горіння, так утворюється тютюновий пар, який і вживає курець. В процесі не виникає дим, як слідство не з'являються побічні продукти згоряння і смоли. Такі системи в останні роки набрали більшу популярність, особливо у вигляді пристроїв GLO.

Який купити чохол для IQOS і GLO?

СНТ, стають все більш популярними гаджетами серед публіки і поступово проникають в звичний побут користувачів, тому для GLO з'являється все більша кількість аксесуарів. Щоб захистити зарядний кейс і утримувач можна надіти на GLO чохол, який ви придбаєте на volynpost.com, або помістити в футляр. Завдяки невеликій вартості, хорошому рівню міцності і зручності одним з найпоширеніших таких засобів захисту є силіконовий чохол. Такий варіант найбільш практичний і ви без зусиль зможете знайти аксесуар для всіх моделей GLO. Альтернативою силіконового виступають пластикові чохли у формі накладки. Більш дорогими, але і більш зовні привабливими є накладки зі шкіри.

Поширені також футляри для GLO

В основному такі аксесуари виготовляють зі шкіри та кожзамінників, є варіанти з тканини. Зустрічаються футляри в вигляді сумочки, що закривається козирком або ж як органайзер, куди можна помістити кейс, стіки і очищуючий інструмент. Даний форм-фактор хороший тим, що дозволяє зберігати весь набір в одному місці, а оформлення зі шкіри виглядає солідно. Однак у порівнянні з силіконовими аналогами, футляр менш зручний.

Якщо хочеться оновити дизайн СНТ

Згодом дизайн гаджета може приїстися, а тому подібні пристрої стають більш популярні, хочеться виділити свій GLO серед інших. Якщо ви власник такого пристрою, одним із способів надати пристрою індивідуальність є змінити ковпачок. Заводський ковпачок швидко зношується, тому оновлення елемента не тільки привнесе нових фарб для гаджета, але й допоможе підтримувати його акуратний зовнішній вигляд.

У плані оновлення дизайну СНТ велику популярність мають стікери (наклейки). Це досить простий і недорогий спосіб змінити вигляд свого кейса. Стікери поширені як для IQOS, так і для GLO. Наклейка на Айкос і Гло покриває всі межі і сторони корпусу, тому дизайн вашого гаджета стає цілком оригінальним.

Зробіть собі подарунок у вигляді естетичного футляра для вашого GLO

Ви можете стильно захистити пристрій від пошкоджень та подряпин.

Підберіть колір вашого GLO до вашого гардеробу.

Чохол виготовлений з якісного матеріалу. У разі забруднення просто протріть вологою ганчіркою.

На кришках є кнопки і отвори на місці світлодіодів, завдяки яким стан заряду буде завжди видно.

Щоб зарядити пристрій, не потрібно знімати кришку. Через кілька днів ви відчуєте, що чохол є невід’ємною частиною GLO.

При покупці виберіть колір:

  • синій;
  • жовтий;
  • зелений;
  • коричневий;
  • сірий...