Унікальний дизайн, багаторічний досвід та сучасні технології означають, що кавові машини Simonelli знаходять покупців у всьому світі. Бренд Simonelli вже багато років є лідером чемпіонатів світу серед баристів. Купити кавоварку Nuova Simonelli ви можете, перейшовши за посиланням.

APPIA LIFE 3GR - це кавоварка, призначена для гастрономічних приміщень, таких як кафе, невеликі магазини, невеликі кондитерські, піцерії, менші ресторани та готелі, бари чи торгові заклади швидкого харчування.

Appia Life не боїться натовпу

Модель Appia Life орієнтована на сталий розвиток, енергоефективність та ергономіку повсякденної роботи бариста з пристроєм.  Повністю змінений дизайн, панелі кнопок робить Appia Life підходящою для будь-якого типу декору. Є три групи Appia Life доступні в напівавтоматичній, об’ємній та XT версіях.

Котли всіх моделей Appia Life були теплоізольовані за допомогою матеріалу DRYTEX. Додаткова ізоляція котла дозволяє значно заощадити енергію. Завдяки цьому Appia Life зменшує споживання енергії на 13% порівняно з попередньою моделлю.

За даними LCA (оцінка життєвого циклу), Appia Life зменшує споживання енергії та негативний вплив на навколишнє середовище на 20% порівняно з попередньою моделлю. Appia Life розроблений таким чином, що його робота максимально спрощена, оператор натискає лише вибрану кнопку під час приготування кави.

SIS: (Soft Infusion System) - точна електронна система, що контролює початкову інфузію. Це дозволяє отримати найкраще еспресо та гарантує повторюваність смаку. Перевернуте дзеркало дозволяє повністю контролювати каву з ручки портафільтра, не згинаючись.

Ще переваги:

  • Appia Life розроблена таким чином, щоб зменшити споживання енергії та вплив на навколишнє середовище;
  • ергономічність та ефективність роботи - це переваги компанії Simonelli;
  • легка піна: автоматична система молочного пінінгу;
  • автоматична система очистки;
  • машина еспресо, підключена до водопроводу, оснащена насадкою для молочного пінінгу та носиком гарячої води, завдяки чому приготування чаю теж не є проблемою.