Оскільки «блакитна» планета сьогодні знаходиться в катастрофічній екологічній небезпеці, проблема питної чистої води виникає у людства все частіше. Вона охоплює території всіх континентів. А без чистої рідини, як відомо, людина не може існувати. Тому послуга доставка бутильованої води "Райське джерело" в офіс або додому - це ідеальне рішення забезпечити себе, співробітників та рідних чистим, свіжим джерелом життя.

Ще пару десятків років назад людина, яка дізналася, що скоро за чисту питну воду доведеться платити, сильно здивувалася б або розсміялась в обличчя такої новини. Сьогодні ж кулери з очищеною рідиною є невід'ємною частиною будь-якого офісу, будинку.

Звичайно, багато хто все ще продовжує купувати воду в п'яти літрових пластикових пляшках, якими сповнені прилавки супермаркетів й продуктових магазинів. Вони просто ще не побачили всієї вигоди замовлення послуги доставлення живильної вологи.

Переваги

Перш за все варто відзначити, що вживання бутильованої води - це яскравий прояв турботи людини про здоров'я своє та дорогих йому людей. Першою перевагою послуги є те, що вода доставляється в екологічно чистій тарі. Для виготовлення таких бутлів використовується високоякісний харчовий пластик.

Друге, бутильована питна вода корисна для організму. Її склад, це всі необхідні для здорового функціонування внутрішніх органів й систем мінерали, солі, що знаходяться в абсолютному балансі.

Третє, максимального обсягу доставленої води (до 19 л) вистачає на більш тривалий термін ніж води з магазинів, при цьому її вартість значно нижче. Замовляючи послугу доставки бутлів економиться сімейний або офісний бюджет.

Як бонус: вода «Райське джерело» значно покращує смакові якості напоїв - кави, чаю. Тому церемонії кавування, чаювання перетворюються в хороші традиції.

Як отримати?

Замовити бутильовану воду «Райське джерело» до дому чи офісу по Києву, області можна онлайн, на офіційному сайті компанії. Спосіб замовлення можна вибрати найбільш зручний: телефонний зв'язок, зворотний дзвінок або ж віртуальний кошик для покупок. Зручний графік роботи сервісної служби дозволяє насолоджуватися чистою і корисною водою кожен день.