Річниця весілля - це дата весілля, яку відзначають щорічно. Майже кожна така дата має свою власну назву (наприклад, ситцеве, дерев'яне, срібне, золоте весілля), традиції та обряди. Докладніше про всі річниці весілля по роках ви можете дізнатися на порталі krainau.com. Це свято дає можливість подружжю знову відчути себе в ролі нареченого і нареченої.

Як відзначити річницю весілля?

1. Найпоширеніший варіант - це відзначити річницю весілля в ресторані. Заздалегідь забронюйте столик, підберіть вечірнє вбрання, запишіться до перукаря і візажиста, замовте професійного фотографа і, звичайно, запросіть на ваше свято родичів і близьких друзів. Обираючи ресторан, краще віддати перевагу тому, де грає жива музика. Про всяк випадок треба буде уточнити репертуар.

2. Ще один варіант - це влаштувати свято тільки для двох. Можна провести цей день виключно в компанії один одного. Влаштуйте романтичну вечерю при свічках з приємною музикою і вишуканим вином. Можна виїхати на природу, прогулятися парком, сквером, зайти до улюбленого кафе чи відпочити в заміському клубі.

3. Найчастіше святкують 1, 5 і 10 річницю весілля. Саме на такий ювілей можна відправитися до романтичної подорожі. Ця подорож буде особливо приємною, якщо у вас не було часу, щоб насолодитися весільною подорожжю. Якщо ви вирішили полетіти до теплих країн, можна навіть провести весільну церемонію за місцевими звичаями. Наприклад, дуже цікава церемонія - в Тунісі.

4. Відмінний варіант - виїзд на природу «всім складом». Можна зібрати всіх, хто був на вашому весіллі, зняти заміський будиночок з лазнею, посмажити шашликів і посидіти біля вогнища з гітарою. В якості розваги можна запустити повітряного змія або небесні ліхтарики.

5. Для любителів активного відпочинку можна зібрати всіх друзів і відправитися на каток або роллердром, покататися на велосипедах, конях, лижах, сноуборді (в залежності від пори року). Загалом, відпочити весело і з користю для здоров'я.

6. Якщо дозволяють фінанси, можна організувати міні-весілля. Чом би й ні? На нього можна запросити тих, хто свого часу не зміг з якихось причин потрапити на ваше свято. Можливо, вам захочеться зробити торжество в зовсім іншому форматі, ніж було в перший раз. Можна купити собі нові весільні вбрання, замовити лімузин, забронювати кафе або ресторан, влаштувати тематичну фотосесію...

7. Якщо дата вашого одруження не випадає на піст і якщо ви дозріли для такого відповідального кроку - ви можете повінчатися. Якщо річниця весілля припадає на піст, ви можете повінчатися трохи раніше або пізніше.

Важливо знати, що до обряду слід поставитися дуже серйозно. Вінчання - це перш за все таїнство, де шлюбний союз благословляється Богом. Потрібно враховувати, що в деяких церквах на вінчання слід записуватися заздалегідь (за один-два тижні). У цей час необхідно сповідати гріхи, покаятися і духовно очиститися для нового періоду у своєму житті.

Який би варіант ви не обрали, це, безумовно, має бути обопільним бажанням подружжя і не підірвати фінансовий стан вашої родини.

Джерело: https://krainau.com/