купити акумулятор у Львові

Якщо при спробі запустити авто нічого не відбувається, швидше за все, майже неминуче треба замінити акумулятор новим. Це особливо помітно взимку, оскільки при низьких температурах енергія, необхідна для запуску приводу, зростає, тоді як електрична ефективність акумулятора зменшується. Звичайно, ви можете спробувати зарядити старий акумулятор зарядним пристроєм, але це не вирішення проблеми, а лише відстрочка рішення. Ви можете купити акумулятор у Львові, перейшовши за посиланням.

Як вибрати автомобільний акумулятор?

Вибір нового обладнання є досить складною проблемою для багатьох водіїв. На які аспекти слід звернути увагу? На початку варто зазначити, що найкраще купувати в спеціалізованому магазині, який пропонує конкретну пропозицію від автомобільної промисловості. Ви також можете придбати акумулятор у гіпермаркеті. Однак це не рекомендується через погані умови, в яких батареї часто зберігаються в гіпермаркетах. Звичайно, це не правило, і ви також можете придбати хороший товар, але якщо ви не хочете ризикувати, то краще інвестувати в продукцію із перевіреного джерела.

Щоб все працювало належним чином, акумулятор повинен відповідати транспортному засобу, який ви маєте

Якщо ви виберете звичайну свинцево-кислотну модель для сучасного автомобіля з системою старт-стоп та багатьма споживачами енергії, вам вистачить лише місяць-два, і доведеться його знову замінити.

Основні правила вибору акумулятора

Одне з правил вибору автомобільного акумулятора - це той самий вибір, який використовує виробник на заводі. Якщо автомобіль до цього часу був оснащений свинцево-кислотною батареєю, то немає необхідності купувати вдосконалений акумулятор AGM. Принцип, що новіше краще, тут не працює. Якщо транспортний засіб до цього часу використовував звичайний акумулятор, то слід придбати його. Встановлення вдосконаленого обладнання замість допомоги може призвести до проблем, наприклад через високу температуру (батареї AGM встановлюються поза моторним відсіком).

Основними параметрами батареї, які слід враховувати, є ємність та пусковий струм

Ємність вказана в амперах і визначає здатність накопичувати електроенергію. При виборі ємності звертається увага на потужність двигуна та ємність кількості електрообладнання автомобіля. Пусковий струм вказаний в амперах і визначає одноразові витрати електроенергії. Як вже згадувалося раніше - взимку, коли температура падає, стартеру автомобіля потрібна дуже велика кількість енергії, тому пусковий струм важливий. Рекомендується вибирати моделі з максимально можливим пусковим струмом.

Розміри

Вибираючи автомобільний акумулятор на сайті https://www.akumexpres.com/, ви не можете ігнорувати питання габаритів. Трапляється, що багато водіїв повністю забувають про цей аспект, що є величезною помилкою. В даний час більшість батарей на європейському ринку кубоподібні. Якщо ви хочете бути впевнені, що нова батарея матиме правильні розміри, перед заміною слід виміряти стару. Це дозволить уникнути ситуації, коли новий акумулятор занадто широкий і не поміщається, або він занадто високий, і ви не можете закрити капот автомобіля.

Нова батарея перестала працювати

Якщо стовідсотково ефективна батарея, придбана у перевіреного джерела, перестане працювати через кілька тижнів від початку використання, причина може полягати в іншому. Тоді варто перевірити електричну систему автомобіля - якщо вона не працює належним чином і перевантажує акумулятор, це головна причина проблем.

У разі серйозних проблем з вибором акумулятора, варто звернутися до фахівця, який напевно розвіє будь-які сумніви. Ви повинні робити покупку лише тоді, коли на 100% впевнені, що придбане обладнання відповідає вашому транспортному засобу.