Улюблена річ втратила бездоганний вигляд або перестала сидіти по фігурі? Хтось замислиться про необхідність чергового шопінгу. Але є більш вигідний та оригінальний варіант — ремонт одягу в ательє Вознесенської. Майстри з чималим досвідом, якісні матеріали та найсучасніше обладнання повернуть речам досконалість і допоможуть зробити їх «родзинкою» гардеробу.

Чому слід замислитися над ремонтом одягу

remont-odyagu.jpg

Знайшовши річ, яка відповідає всім критеріям — ідеальний колір та фасон, що нам личить, оригінальні дизайнерські ідеї, вдале співвідношення ціни та якості, — ми радіємо та бажаємо якомога швидше придбати її. І дуже розчаровуємося, коли улюблена куртка або стильні джинси неочікувано рвуться або на них з’являються інші дефекти.

Купляти щось нове на заміну — це витрачати час на пошуки, які не обов’язково закінчаться задовільним результатом. До того ж речі, які ми любимо та регулярно одягаємо, стають однією зі звичок. Так навіщо відмовлятися від одягу, який забезпечує комфорт та приваблює зовнішнім виглядом, підкреслює переваги фігури та приховує її недоліки? Риторичне питання, над яким замислилося багато жінок та чоловіків. Зробивши відповідні висновки, поціновувачі якісного одягу створили новий тренд — реставрація улюблених речей, замість полювання на обнови. Причому до такого розв’язання проблеми долучилися люди з майже необмеженими матеріальними можливостями.

Аби нова тенденція себе виправдала, найкраще довірити ремонт одягу професіоналам — майстрам ательє Вознесенської.

Які послуги пропонує ательє

Звертаючись до майстрів ательє Вознесенської, клієнти отримують гарантію високої якості реставраційних робіт. Кожен професіонал усвідомлює, наскільки цінною річ є для клієнта, та як сильно він хоче повернути їй первозданний вигляд. Тому у роботу спеціалісти вкладають не тільки свої професійні навички, алей бажання допомогти, відповідальність та креатив.

Завдяки професійності та творчому підходу кравців після ремонту клієнт навіть не згадає, де саме розташовувався дефект та якої складності він був. Звернувшись до ательє Вознесенської, клієнти можуть замовити наступні послуги:

  1. Припасування речей до фігури. Вкоротити штани, ушити сукню, якщо раптово зменшився об’єм фігури, відпустити довжину — для професіоналів ательє подібні операції не стануть проблемою.
  2. Реставрація шкіряних та хутряних виробів. На улюбленій дублянці з’явився величезний розрив? Стильний та теплий кожух втратив насиченість кольору? Завдяки спеціальному обладнанню, яке у Києві можна знайти тільки в ательє Вознесенської та у домі Шанель, майстри виправлять і подібні недоліки. Якісне прошивання стібками до 1 см та філігранне фарбування складуть враження, ніби річ нещодавно придбана.
  3. Ремонт одягу з трикотажу. Можливе ушивання, укорочення, піднімання петель, художнє штопання розривів.
  4. Робота з фурнітурою та декоративними елементами: заміна блискавок, пришивання ґудзиків, окантування.
  5. Реставрація пальт. Майстри перешиють підкладку, усунуть розриви, вкоротять довжину, а з залишку матеріалу пошиють каптур.

За необхідності кравці виконають терміновий ремонт одягу. Звернутися до ательє Вознесенської — це отримати якісну роботу професіоналів з багаторічним досвідом, їхнє уважне та творче ставлення до розв’язання проблеми. Реінкарнуйте улюблені речі разом з майстрами!