Екологічна революція триває. Сьогодні люди все частіше прагнуть замінити пластик екологічними матеріалами: склом, металом і деревом. Паперові господарські пакети, скляні пляшки, металеві соломинки для напоїв - це видовище нікого сьогодні не дивує. Компанія Інтерскло пропонує якісні екологічні пляшки та банки.

До недавнього часу люди використовували пластикові пляшки, не замислюючись. Легкі, функціональні, гігієнічні... Рідше вони використовували одну і ту ж пляшку кілька разів, наповнюючи її свіжим напоєм, частіше купували нові в магазині, а випивши воду, просто викидали пляшку в сміття. Сьогодні, завдяки зростаючому усвідомлення, люди вже знають, що планета має гостру потребу в порятунку. Пластикова пляшка, яка супроводжує вас максимум один день, викинута на сміття, розкладеться на звалищі за 1000 років! А тепер подумайте про масштаби, скільки таких пляшок викидається на смітники у всьому світі за хвилину, годину, день, місяць? Є ще аспекти здоров'я. Все частіше говорять, що частинки мікропластика потрапляють в рідини і їжу, що зберігається в пластиковому посуді. Варто врахувати це і запастися екологічними скляними пляшками. Їх можна використовувати багаторазово, а оснащені додатковим фільтром для води або сітчастим фільтром, вони задовольнять вимоги навіть найвибагливіших споживачів.

Скляні пляшки з водою для виходу на вулицю

Пляшка, зроблена повністю з скла, відмінна альтернатива своєму одноразовому пластиковому побратиму, вона може служити безперервно протягом багатьох сезонів, що знижує кількість відходів. Скляна пляшка для води зі зручною ручкою стане в нагоді в тренажерному залі. Пляшка в елегантному футлярі довше збереже температуру теплих напоїв, а прикрашена ефектним візерунком стане прекрасним подарунком для близької людини, яка тільки вступає на екологічну стежку. Крім того, варто звернути увагу на пляшки з фільтрами вони еквівалентні популярним глечикам з фільтрами, які сьогодні можна знайти практично в кожному будинку. У пляшок є змінні фільтри, тому ви можете наповнити їх водою де завгодно: в будинку, на роботі, в університеті.

Скляні пляшки для домашнього використання

Скляний посуд та пляшки варто використовувати не тільки поза домом, але і вдома, на терасі і в саду. Влітку лимонад, компот або просто ароматизовану воду можна поставити на стіл в скляній банці з краном, так наповнити кухоль зможе навіть самий маленький. Скляна пляшка з трубочкою (бажано паперовою або металевою) стане прикрасою столу на літньому святі. Її можна взяти з собою на пікнік, бо щільна кришка не дасть напою пролитися. Скляний графин з пробкою вбереже напої від комах, особливо ос, які останнім часом стали агресивними.