Кожен стоматолог в процесі роботи використовує чимало інструментів і витратних матеріалів. Всі вони повинні відрізнятися чудовою якістю, більш того, важливо завжди відстежувати термін придатності, тому що одні стоматологічні матеріали або стоматологічне обладнання застосовуються на постійній основі, до інших вдаються в окремих випадках, саме тому важливо зрозуміти, що саме потрібно придбати в першу чергу, звертаючи увагу на певні тонкощі.

Збираючись купити стоматологічне обладнання, наприклад, мікроскоп Leica, ні в якому разі не можна економити, так як від якісного безпосередньо залежить кінцевий результат роботи.

Мікроскоп Leica(ЛЕЙКА М320) 320M Hi End + Об’єктив MultiFoc.

Основні властивості, які об'єднують всі стоматологічні матеріали

Для того щоб купити стоматологічні матеріали, які відповідають усім вимогам і нормам, слід підібрати їх так, щоб вони:

  • не викликали алергії;

  • не включали до складу токсичних речовин;

  • не створювали в роті середовища для розвитку різних патологій;

  • мали гладку поверхню, щоб уникнути попадання залишків їжі;

  • відрізнялися стійкістю до механічних навантажень;

  • чи не деформувались в процесі експлуатації;

  • володіли антикорозійними властивостями;

  • відрізнялися підвищеною пластичністю на момент установки і ставали жорсткими після того, як робота вже завершена.

В процесі проведення протезування та імплантації стоматолог повинен створювати імітацію природності. Крім того, обов'язково слід підбирати відтінок нових зубів таким чином, щоб він не виділявся.

Що потрібно для того, щоб робота була виконана якісно

Рівень послуг стоматології постійно підвищується останнім часом, для того щоб кожен лікар міг запропонувати пацієнтові безболісне і ефективне лікування він повинен спочатку відповідально підійти до процесу вибору відповідних стоматологічних матеріалів. Багато що в цьому плані залежить від виробника, якого обирає для співпраці фахівець. Далеко не завжди дешева продукція є досить якісною, дорогу ж може дозволити собі не кожен пацієнт. Завдання лікаря - відшукати золоту середину - прийнятну ціну і гідні якісні характеристики. Правильно підібрані стоматологічні матеріали потрібні для виконання процедур имплантационного і хірургічного типу. З їх допомогою лікуються зуби і ясна, забезпечуючи максимально якісний результат роботи, який важливий не тільки пацієнтам, а й лікаря. Надійний магазин, в якому ви можете придбати майже будь-які стоматологічні матеріали або обладнання, розташований у Львові: VDS - все для стоматологів. При купівлі ви гарантовано отримаєте якісну продукцію, а також миттєву доставку в будь-який регіон України.