Для підвищення тривалості життя споруди в ній необхідно встановити водостік, який буде виконувати функцію відведення води і зниження рівня вологості всередині приміщень. Наявність водостоку розвантажує покрівлю від великої ваги дощових вод, зберігає зовнішню обробку стін, а також допомагає повністю організувати систему відведення води в потрібне господареві місце. Якісні водостоки європейського рівня пропонує компанія Ruukki, їх можна замовити на сайті https://www.ruukki.com/ukr/dlya-spozhyvachiv/produkty/vodostichna-systema.

Переваги водостоків Ruukki

Стоки для води фінського бренду Ruukki - еталон якості серед конкурентів. У виробництві використовується сталь гарячої оцинковки товщиною не менше 0.6 см, що забезпечує велику довговічність, стійкість до механічних пошкоджень і перепадів температури. Велику увагу приділяють відповідності кольорів: фарбування водовідводів проводиться таким чином щоб в різних партіях відтінки були ідентичними: це особливо важливо для тих, хто в першу чергу цінує естетику екстер'єру. Додаткового фарбування або іншого догляду комплектуючі не вимагають, вони повністю готові до експлуатації.

Завдяки суворим вимогам до якості виробів бренд Ruukki може дозволити собі встановити гарантію на вироби в 30 років - це безпрецедентний показник для даного типу товару. Купуючи комплектуючі Ruukki, власник споруди або підрядник може бути впевнений, що він вибирає краще з можливого, і вкладає гроші в справжню якість.

Де купити водостоки Ruukki?

Офіційний представник бренду Ruukki в Україні пропонує повний асортимент товару за доступною ціною. На складі завжди в наявності повна лінійка кольорів, оригінальність товару гарантована. Для постійних клієнтів діє гнучка система знижок, також регулярно проводяться акції, розширюється асортимент. Професійні менеджери із задоволенням дадуть відповідь на всі виникаючі запитання, допоможуть розібратися в каталозі продукції та вибрати ідеальний варіант для будівництва або ремонту.

Стильний і мінімалістичний дизайн водостоків Ruukki прекрасно підходить до будівель будь-якого стилю - він не перетягує на себе увагу, виглядає просто і благородно, безліч кольорів в лінійці дозволяє зробити водостік майже непомітним або навпаки контрастним. З Ruukki можна здійснити будь-яку дизайнерську задумку, не думаючи про якість обладнання – вона завжди буде ідеальною.