Розвиток рослини набагато залежить від того, які органічні добрива вносять в грунт землеробці. Ефективні добрива дають рослинам дуже багато і це завжди сила і рост. Одним з таких перевірених засобів є органічні добрива ЯРОС.

Чудодійність добрива ЯРОС складається з багатьох складових. Воно ефективно як для рослин городу, так і для кімнатних. Навіть таких як примхлива орхідея догляд за якою потрібен дуже ретельний. Добриво ЯРОС відновлює видовий склад мікроорганізмів, чим збагачує грунт корисними речовинами.

Догляд за орхідеєю із органічним добривом ЯРОС

Орхідея не є рідкістю в наших будинках. Гарні різнокольорові квітки вкорили серця багатьох. Одна лише плодоніжка здатна радувати своїм квітінням майже півроку. Головне, щоб домогатися того, щоб рослина викинула свій квітучий пагін. Існує дуже багато різновидів орхідей, але догляд за ними однаковий.

Новеньку з магазину орхідею не потрібно одразу пересаджувати. Потрібно пригледітися до коріння. Його можна дуже гарно розгледіти, тому що рослина продається в прозорому горшечку, тай на повітрі є частка коріння. Також важливо звернути увагу на листя рослини. Рослина буде готова до переселення в новий горшечок тоді, коли повітряні коріння позеленішають.

Покі рослина приживається до приміщення, її вже не тільки можна, але й потрібно обробляти засобом ЯРОС. Обробка рослини можлива цілий рік в періоди 10-14 діб. Органічне добриво ЯРОС це рідина, котра повністю розчиняється в воді. Рослину потрібно не тільки підкормлювати, але й оприскувати. Для напоюваня рослини, на 10 мл рідини добавляють 1 литр води. Для оприскування 2,5 мл на 1 л води. Зовнішній вигляд рослини значно покращіться і це господарі зможуть побачити з перших діб. В цьому немає нічого дивного, бо органічне добриво ЯРОС, це:

- гарантоване покращення родючості грунту й відновлення його мікрофлори;

- покращення структури грунту;

- нормалізація його кислотності;

- повна активізація процессів фіксації азоту, мобілізації фосфора, тощо;

- засіб природного походження, для виготовлення якого не використовується хімічний синтез.

Замовити засіб ЯРОС завжди можна на сторінках інтернет-магазину iaros.com.ua. Тут представлено продукцію в пляшках фасуванням 250 мл, 1 літр, 20 літрів. Потреби у кожного різні, тому й об’єми замовлення можуть бути різними. Щоб зробити запит по замовленню, достатньо вибрати відповідну фасовку засобу, вказати у випливаючій табличці свої ім’я, телефон та і-мей, щоб менеджери магазину зв’язалися з покупцем. Потім, коли замовлення оброблено, залишиться оплатити зручним способом замовлення й чекати на доставку поштовим відділенням. Приємно те, що для замовлення не потрібно десь їхати. Головна умова замовлення, це наявність Інтернету. Замовлення завжди буде доставлено до любого куточку України.