Вчені-медики вже неодноразово доводили, що в людському організмі все тісно взаємопов'язано. Тому навіть найменші порушення прикусу здатні вплинути на стан всієї системи. Детальніше про це та про те, яким чином усуваються такі розлади, можна дізнатися на сайті https://orthocentermd.com.ua/ центру ортодонтії Мирослави Драгомирецької. Вона є фахівцем найвищого класу з 40-річним досвідом і автором унікальної концепції DBS, що ставить зубощелепну систему людини в один ряд з усіма іншими системами та демонструє її чіткий зв'язок з роботою організму в цілому.

Втім, відстежити такі зв'язки може кожен. Якщо у людини неправильний прикус, вона не має можливості ретельно пережовувати їжу. У підсумку на травну систему припадає велике навантаження. Від цього можуть врешті-решт виникнути деякі хронічні розлади. Неправильне положення щелеп по відношенню одна до одної і до центральної осі негативно впливає на роботу хребта, особливо в його шийно-плечовій зоні. Поступово і в цій частині тіла виникають деякі розлади і утиски. Особливо страждають від неправильного прикусу зуби, адже при жуванні вони навантажуються нерівномірно.

Dental Body Synergy - комплексний підхід до вирішення проблем

З огляду на те, наскільки сильно проблеми з прикусом відбиваються на якості життя людини, в центрі DBS був розроблений комплексний підхід до діагностики та подальшого лікування пацієнтів. Тут готові надати допомогу дорослим і дітям, які страждають від пов'язаних з прикусом проблем. Допомога надається з урахуванням особливості і ступеня наявного порушення. Оскільки іноді неправильний прикус може стати причиною поганої дикції, хропіння або неякісного сну, фахівці забезпечують індивідуальний підхід до кожного пацієнта і розглядають проблему в комплексі.

Природно, тут присутня і естетична складова. Після того як прикус буде виправлений, обличчя людини стає більш симетричним і акуратним, набуває м'яких правильних контурів. Також відновлення правильного прикусу - важливий етап на шляху до формування красивої посмішки. Тому в клініці DBS з кожним пацієнтом працює відразу кілька фахівців.