нашкрайпишаюсь, Facebook, флеш-мобУ кожній області України є місця та об’єкти, які вражають своєю неповторністю, унікальністю чи навіть рекордністю. І у кожній області є люди, які щоденною працею та своїми вчинками на користь держави доводять, що вони хочуть створити навколо себе Україну, якою будуть пишатися усі.

Політична партія «Наш край» запустила всеукраїнський флеш-моб в соціальній мережі Facebook під назвою «Україна, якою я пишаюсь». Його мета — показати наскільки багата українська земля жителями, які намагаються зробити свій рідний край кращим і цим пишаються. Та місцями, якими місцеві жителі пишаються від щирого серця.

Кожен бажаючий може приєднатися до флеш-мобу в соціальній мережі Facebook під хештегом #нашкрайпишаюсь, та показати саме ті місця чи об’єкти, якими у своєму рідному краї він або вона пишається.

Організатори просять знімати відео у горизонтальному положенні телефону та не перевищувати встановленого ліміту часу – 30 секунд. А закінчувати кожне відео словами: «Це Україна, якою я пишаюсь!»

На День Незалежності Партія «Наш край» змонтує загальне відео з 30 учасниками акції, які наберуть найбільшу кількість лайків під своїми відео в мережі Facebook. Переможці отримають подарунки від партії.

Посилання