Прес-реліз «5 Озер»  

Дата фестивалю:
3-5 липня 2008 р.

Дата прес-конференції та презентації : 26 червня 2008 р.

Час: 17.00

Місце: «Якіторія»,  вул. Квітки-Основ*яненка, 9
Пригощання: Лого фестивалю, створене з суші    

Участники пресс-конференції: Гарік 4.А.Й.К.А, Ольга Герасимова (Малая), Олександр Гончаров, Іван Омелян, Михайло Ставропольський, Євген Зінгерман, Ігор Яриш    

Учасники презентації: гурт Рокот Індри  та Михайло Ставропольський, Раскардаш-оркестр.    

Інформація про учасників пресс-конференції: 

 Ольга Герасимова – вокалітска гурту «Люк».
Вдало поєднуючі найкращі риси року та лаунжу, Люк зовсім не схожий на щось вже відоме в російській чи українській музиці. В оригінальному стилі гурту за бажання не можна знайти запозичення з найрізноманітніших сучасних музичних культур  - від хіп-хопу та  ейсід джазу до фанку та електроніки.  

Гарік 4.А.Й.К.А – лідер відомого в Україні та за її межами гурту 4.А.Й.К.А. 4.А.Й.К.А  - це суміш фанку, дабу, драм*н*бейсу та спиходеліки. Енергетично потужна інструмен тальна музика. Талановиті імпровізатори, що чудово відчувають настрій залу та вміло керують емоціями аудиторії. Учасники фествиалів: «Культурні герої ХХІ століття» (Україна), Пульс асфальту (київ), «Вдох» (Росія), «Рейвах» (Україна), Jazzperfest (Харків).  

Олександр Гончаров- Лідер Гурту «Село і Люды». «Село Чотири дорослі музиканти, за плечима у яких власні музичні проекти, вирішили трансформувати власну та суспільну музичну свідомість щодо методів виконання живої музики та підходу до слухач та живих виступів. Їх можна любити чи не любити, називати лабухами та клоунами, і при цьому добряче повеселитися завдяки їх абсурдним витівкам, текстам та сценічному вбранню.  Їх «пре» веселити публіку в такий спосіб, та й самі вони отримують величезне задоволення від того, коли повний зал кричить в паузах разом з ними:  “i like to MOVE IT!” 

 Іван Омелян  - координатор проекту «Студентська комуна» До початку основних фестивальних днів створюється молодіжне утворення – Студентська комуна Учасникам запропоновано здійснити моделювання всіх державних процесів у суспільстві та в екстремальних умовах створити «утопію серед поля», тобто через отримання можливостей для розвитку особистості, усвідомлення відповідальності свого «Я» перед соціумом, прийняття рішень щодо ідентифікації своїх цінностей прийти до формування поняття патріотизму та громадянської свідомості для кожного. 

 Ігор Яриш – організатор, координатор мистецької частини фествиалю «5 озер»  

Євген Зінгерман – координатор музичної частини фестивалю, учасник гурту «Рокот індри».. 

Михайло Ставропольський  - музикнат, поет, ведучий фествиалю «5 озер»   

 Інформація про учасників презентації:  

Раскардаш Оркестр – вуличний оркестр, що грає цигансьо-балкансько-єврейські народні пісні. Свою музику називають імським фольклором, отже, надають перевагу вуличним виступам, а не концертам в надто тісних для справжньої музики клубах.    

Ритм-гурт «Рокот індри» – об*єднання музикнатів, що виконують етнічну музику. Свої містичні ритми музикнати відбивають на дарбуках і джамбеях – барабанах, що дарують теплоту сонячного проміння та первинну енергію живої музики.    

Контактні особи
 Ханбабаєва Аліна: 80667275800
Євген Зінгерман: 80979434697
Ігор Яриш: 80976959297