Троє підлітків посеред вулиці в Краснограді напали на 62-річного перехожого та забили його до смерті. Свої дії вони зняли на відео. Про трагедію повідомив начальник Слідчого управління поліції в Харківській області Сергій Болвінов.

Чоловік повертався з місцевого ринку, де він заробляв ремонтом велосипедів. У парку школяри збили його з ніг та всі втрьох почали жорстоко бити, водночас фільмуючи це. Потім юнаки впевнилися в тому, що жертва померла, і втекли.

Зловмисників вдалося затримати. Всі троє зізнались у вбивстві.

Найстаршому хлопцю Ярославу - 15 років , він був лідером групи. Його матір виховує юнака сама й веде асоціальний спосіб життя. Після затримання хлопець сказав, що вважає себе учасником руху скінхедів та має однодумців в Києві. Тому вбивство знімали від початку до кінця - щоб підтвердити реальність дій. Інструкції Ярослав отримував через телеграм-канал про вбивства та маніяків, а готове відео відправив своєму віртуальному “товаришу”, який так само захоплюється вбивствами.

Двом іншим хлопцям - Марку та Дмитру - по 14 років. Їхні батьки не хочуть вірити в те, що діти могли таке зробити.

Тепер всі троє юнаків кажуть, що не хотіли вбивати людину, а прагнули лише побити. Але на відео хлопці не лякаються, що чоловік вже не дихає, а навпаки жартують про крематорій.

Усім трьом хлопцям загрожує ув'язнення.