Удень 3 жовтня армія РФ вдарила артилерією по Золочівській громаді. Про це повідомив начальник Золочівської селищної військової адміністрації Віктор Коваленко.

За його словами, під обстрілом опинилися кілька населених пунктів громади.

Зранку російські війська обстріляли село Уди.

Удень росіяни накрили мінометним вогнем село Гур'їв Козачок. Унаслідок 9 ударів пошкоджено адміністративну будівлю, в якій розміщувалося приміщення голів вуличних комітетів і видавали гуманітарну допомогу.

Також обстріляли село Одноробівка: за попередніми даними, тут пошкоджено 3 будинки. Потрапляння зафіксовано в газове обладнання. У селі немає світла.

Село Івашки російські військові накрили "Градами", влучивши в інкубатор, спиртзавод. Прильоти були в газове обладнання та по кладовищу. Весь населений пункт виявився знеструмлений. У селі також немає газу, зник зв'язок та інтернет.

Удень росіяни знову обстріляли Одноробівку. Унаслідок обстрілу пошкоджено один багатоквартирний і два приватні будинки, знищено сарай. У селі немає газу і світла, відсутній зв'язок. Люди не постраждали.

Повторно росіяни обстріляли й Івашки, цього разу - з вертольотів. У селі пошкоджено газові мережі, немає світла та зв'язку.

РФ обстрілює Золочівську громаду практично щодня. Так, 2 жовтня російські війська обстріляли Гур'їв Козачок. Раніше, 30 вересня, з мінометів вдарили по прикордонному селу Басово. До того, 27 вересня, у селі Баранівка поліція зафіксувала 29 прильотів.