В. Астахова станет Почетным харьковчаниномРектор Харківського гуманітарного університету "Народна українська академія" Валентина Астахова буде удостоєна звання Почесного харків'янина. Про це на урочистостях з нагоди 20-річчя з дня заснування академії заявив харківський міський голова Геннадій Кернес, передав офіційний сайт Харківської міськради.

Як зазначив міський голова, звання буде присвоєне В.Астаховій за вагомий внесок у сферу освіти міста. Рішення про це буде прийняте на одній з найближчих сесій міськради.

Голова постійної комісії з питань розвитку місцевого самоврядування Харківської облради Микола Тітов вручив В.Астаховій почесну відзнаку облради "Слобожанська слава", якою нагороджено колектив університету.

Урочистості з нагоди 20-річчя з дня заснування Народної української академії пройшли 29 травня в ККЗ "Україна". У них взяли участь генеральний консул Росії в Харкові Всеволод Філіпп, заступник голови Харківської облдержадміністрації з гуманітарних питань Вадим Ландсман, випускники академії цього року і минулих років, студенти, викладацький склад і керівництво академії.

В. Астахова станет Почетным харьковчанином В. Астахова станет Почетным харьковчанином
В. Астахова станет Почетным харьковчанином В. Астахова станет Почетным харьковчанином
В. Астахова станет Почетным харьковчанином