Фан-зону на площади Свободы откроют фейерверком и шоу 3DЗатверждено програму заходів, які проходитимуть у фан-зоні на пл.Свободи в Харкові під час чемпіонату Європи з футболу 2012 р. Про це повідомив сайт Харківської міськради.

Зокрема, 7 червня пройде урочиста церемонія відкриття фан-зони зі святковим концертом, феєрверком і шоу "3D mapping" - проектуванням відео на поверхню будівлі (початок церемонії відкриття - о 19.00). До 1 липня в фан-зоні будуть проходити різні розважальні заходи і трансляції матчів Євро-2012. Зокрема, відповідно до програми у фан-зоні пройдуть виступи професійних артистів, фестиваль вуличного графіті, шоу барабанщиків, дитячий конкурс "Міс фан-зона", прогноз результатів матчів від тхора-віщуна, майстер-класи з українських ремесел, футбольний боді-арт.

Довідка "SQ". Фан-зона пл. Свободи працюватиме під час проведення чемпіонату Європи з футболу з 8 червня до 1 липня: в нематчеві дні - з 14:00 до 24:00, у дні проведення матчів у Харкові (9, 13 і 17 червня) - з 10:00 до 1:00. У фан-зоні будуть проводити всі основні масові заходи в рамках чемпіонату для дозвілля харків'ян і гостей міста, а також транслювати матчі чемпіонату. Сцену розмістять біля готелю "Харків". Матчі будуть транслюватися з трьох екранів. У фан-зоні також обладнають майданчик для журналістів на 200 кв.м, майданчик для людей з обмеженими можливостями на 50 кв.м, VIP-трибуну на 300 місць, три медпункти, 50 торговельних наметів з їжею, напоями, сувенірною продукцією, санітарну зону з туалетами, підключеними до водопроводу і каналізації (250 шт.). Монтувати фан-зону в Харкові почали 21 травня.