Служба новин "Харківські вісті" завтра, 21 жовтня, повернеться в ефір телеканалу "Фаворит". Про це 20 жовтня заявив "SQ" директор ТОВ "Фаворит-продакшн" (компанія випускала телевізійний продукт "Харківські вісті" - "SQ") Ігор Середа.

Він повідомив, що вдалося знайти фінансування для цього телевізійного проекту, але хто саме фінансуватиме виробництво новин, І.Середа розповісти відмовився. Також він зазначив, що формат програми не зміниться; головне, щоб новини були цікавими.

Чи залишаться працювати в "Харківських вістях" їх співробітники, невідомо. "Все за бажанням. Хто хоче, той працює", - зазначив І.Середа. Він також додав, що "Харківські вісті" виходитимуть і на телеканалі "Фора" після відновлення його мовлення.

Довідка "SQ". У вересні в Харкові припинилося мовлення телеканалів "Фора" й "А/ТВК", а також служби теленовин "АТН", у серпні - служби новин "Харківські новини".

"Харківські вісті" перестали виходити в ефір 18 жовтня. Вони транслювалися на телеканалі "Фора", а після того як подача сигналу цього каналу була припинена, - на телеканалі "Фаворит". У службі новин працювало 15 осіб.

Як повідомив І.Середа, діяльність "Харківський вістей" була припинена через фінансові труднощі. Це пов'язане з тим, що новини перестали виходити на каналі "Фора" (зокрема, скоротилися прибутки від реклами).

20 жовтня у прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" в.о. гендиректора ТРК "Фора" Віктор Мозговий повідомив, що провів переговори про можливість розміщення на каналі випусків "Харківських вістей".

З "Харківськими вістями" пов'язують імена депутатів Харківської міськради Олексія Липчанського, Віталія Саттарова та Андрія Лесика.