Харьковская газета "Главное" закрыласьХарківська газета "Главное" з 2013 р. припинила своє існування. Останній номер видання вийшов 29 грудня 2012 р. Цю інформацію 14 січня підтвердив "SQ" головний редактор газети Євген Маслов. Він також зазначив, що зарплату її співробітникам ще продовжують виплачувати.

"Дякуємо всім читачам газети за те, що були з нами майже шість років. За цей час ми зробили для вас 288 номерів "Главного". Намагалися бути вам корисними. Намагалися разом з вами не розучитися читати і думати", - написав, зокрема, Маслов у колонці редактора. "На жаль, обставини життя диктують нам свої правила гри на медійному ринку. Повірте, що ми тримали існування газети стільки, скільки могли. Незважаючи на колосальний тиск влади, обшуки в редакції, певні фінансові проблеми. Ми до кінця залишилися чесні перед передплатниками: не продавалися, не прогиналися, завжди займали чітку і принципову позицію з усіх питань соціально-економічного і політичного характеру. Нам не соромно за те, що робили, і дуже раді, що у нас були думаючі, не байдужі і вірні читачі. дякуємо за довіру і листи, які завжди служили орієнтиром в інформаційному потоці", - сказано в останньому номері газети.

Інтернет-огляд "Главное" продовжує свою роботу.

Довідка "SQ". Про те, що "Главное" може перестати виходити в паперовому вигляді і залишиться тільки в електронній версії, в грудні повідомив власник газети, народний депутат, керівник Харківської обласної організації ВО "Батьківщина" Арсен Аваков. Він зазначив, що у його медіахолдингу є фінансові проблеми, оскільки медіаструктури зазвичай фінансуються за рахунок інших видів бізнесу. "А оскільки інших видів бізнесу у мене не залишилося, виникають складнощі...", - заявив Аваков.

Нагадаємо, у 2011 р. закрилася низка медіаресурсів, які пов'язують з Аваковим. Це газета "П'ятниця", прес-центр "Майдан Свободи", служба новин "Харківські новини", телеканал "А/ТВК", служба новин "АТН" припинила мовлення на регіональних каналах.