В Харькове открылась лодочная станцияЧовнова станція відкрилася 2 червня в Харкові, на Лопанський набережній біля скверу "Стрілка". У відкритті човнової станції взяв участь харківський міський голова Геннадій Кернес, який прокотився на одному з човнів. "В роки своєї молодості я дуже любив кататися на човнах. І ось сьогодні за рахунок коштів інвестора ми облаштували нову човнову станцію. Ніякого тендеру не проводився. Просто відгукнулися люди, які захотіли допомогти в цій справі", - зазначив Г.Кернес.

Мер також повідомив, що біля човнової станції планується відкрити пам'ятний знак, "щоб молодята могли біля нього фотографуватися". "Це місце стане улюбленим для харків'ян. Окрім того, цього року продовжується реконструкція скверу "Стрілка", обладнаний причал, встановлені біотуалети. Також у сквері планується встановити пам'ятник першому козачому полковнику з Харкова Івану Сірку", - підкреслив Г.Кернес.

В Харькове открылась лодочная станция В Харькове открылась лодочная станция
В Харькове открылась лодочная станция В Харькове открылась лодочная станция
В Харькове открылась лодочная станция  

Довідка "SQ". На станції працює 10 човнів. Вартість прокату одного човна - 50 грн. на годину. Човен вміщує до чотирьох осіб.