Авиарейсы из Харькова в Египет со следующей недели отменены Авіарейси з Харкова до Єгипту будуть скасовані з 12 лютого до початку березня. Як повідомили "SQ" у київському офісі авіакомпанії "Роза вітрів", що здійснює рейси, в найближчу суботу та неділю (5 і 6 лютого) повинні пройти за графіком. Надалі (весь лютий і початок березня) відпочиваючих з Харкова до Єгипту літаками перевозити не будуть.

Як повідомили "SQ" у КП "Міжнародний аеропорот "Харків", зараз здійснюються рейси до Шарм-ель-Шейху (субота і неділя, виліт о 10.00) і до Хургади (неділя, 14.00).

Довідка "SQ". У Єгипті з 25 січня проходять масові акції протесту з вимогами зміни режиму президента країни Хосні Мубарака, який перебуває при владі майже 30 років, і проведення економічних і політичних реформ. Хвилювання супроводжуються грабежами і підпалами. Жертвами заворушень, за даними телеканалу "Аль-Джазіра", стали понад 150 осіб, більше 4 тис. поранені.

Як повідомили "SQ" у харківському туристичному агентстві "Хіт сезону", турісти з Харкова стали масово відмовлятися від відпочинку в Єгипті. Якщо ще минулого тижня на відпочинок в Єгипет прямувало багато людей, то з 31 січня більшість стали відмовлятися. У середньому путівки до Єгипту здешевшали на 25%.