"Віталій Кличко скоро приїде до Харкова", - повідомили 23 вересня "SQ" у прес-службі Харківської обласної організації партії "Український демократичний альянс за реформи (УДАР) Віталія Кличка". Чемпіон світу з боксу планує восени відвідати Харків кілька разів. В.Кличко проведе зустрічі з мешканцями районів області, з викладачами та студентами ВНЗ, а також братиме участь у відкритті спортивних секцій.

Як повідомили в прес-службі, зараз партія готується до висування кандидатів для участі у виборах мерів міст і депутатів місцевих рад області. Після того, як буде проведена реєстрація, стануть відомі прізвища кандидатів у депутати і в мери. Виставляти кандидата в мери Харкова партія не планує, відзначили в облорганізації.

Довідка "SQ". Чергові вибори до місцевих рад, а також вибори міських, селищних та сільських голів призначені на 31 жовтня. Виборча кампанія стартувала 11 вересня. Висування кандидатів у депутати та на посаду мерів відбудеться з 27 вересня до 2 жовтня, їх реєстрація повинна завершитися 8 жовтня.