Авакова облили зеленкойНародного депутата Арсена Авакова облили зеленкою. Це сталося сьогодні, 18 січня, біля будівлі Апеляційного суду Харківської області. Як повідомив кореспондент "SQ" з місця подій, зеленку плеснули на Авакова два хлопці і дівчина. Нардеп встиг схопити дівчину і передав її співробітникам міліції.

Також зеленкою облили народних депутатів Олександра Абдулліна і Костянтина Бондарева, які прибули на суд у справі проти Юлії Тимошенко, і автомобіль харківського опозиціонера Ігоря Балути.

Як розповів журналістам Аваков, це вже друга спроба за сьогодні облити зеленкою його та інших депутатів від партії "ВО "Батьківщина". Перша відбулася на Московському проспекті і була невдалою.

Як повідомив сайт Головного управління МВС України в Харківській області, 18 січня о 16.00 до черговї частини Червонозаводського райвідділу міліції надійшла заява народного депутата про те, що біля будівлі Апеляційного суду невідомий виплеснув на нього речовину зеленого кольору. Для з'ясування обставин події за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група райвідділу. На місці події вилучені речові докази, встановлюються та опитуються свідки.

Особу, підозрювану у вчиненні правопорушення, доставили до Червонозаводського райвідділу, слідчі органи збирають свідчення.

Джерело фото - сторінка Арсена Авакова в "Facebook".

Довідка "SQ". Сьогодні в Київському районному суді Харкова має відбутися засідання у справі стосовно Тимошенко про зловживання, пов'язані з корпорацією "Єдині енергетичні системи України". Засідання проходять у Апеляційному суді.